Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/86040/oficialiai-pristatytas-oneplus-flagmanas-skirtas-europos-rinkai/spausdinti/

Oficialiai pristatytas „OnePlus“ flagmanas, skirtas Europos rinkai

Publikuota: 2023-02-08 16:15
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „OnePlus“ surengė spaudos konferenciją, kurioje pademonstravo krūvas naujienų. Žinoma, daugiausiai dėmesio, kaip ir įprasta, sulaukė išmanusis telefonas, kuris pagaliau atkeliauja ir į Europą.

Oficialiai pristatytas „OnePlus“ flagmanas, skirtas Europos rinkai

Kaip ir tikėtasi, „OnePlus“ pademonstravo gausybę įvairių produktų, o tarp jų – ir Europai skirtas „OnePlus 11“ išmanusis telefonas. Šis įrenginys iš esmės pasižymės tokiomis pačiomis specifikacijomis kaip ir Kinijai skirtas modelis, o didžiausias privalumas – išskirtinis naujojo modelio palaikymas. Skelbiama, kad „OnePlus 11“ gaus keturių metų „Android“ palaikymą, o saugumo papildiniai naudotojus pasieks net penkerius metus.

Naujasis „OnePlus 7“ aprūpintas 6,7 colių įstrižainės LTPO 3.0 AMOLED ekranu su 2K raiška, o taip pat turi ir kintantį atnaujinimo dažnį, kuris gali svyruoti nuo 1 iki 120 Hz, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu. Viršutinėje ekrano dalyje, kairiajame kampe, įmontuota ir 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, kuris veiks maksimaliu pajėgumu. Nors tai yra įprasta praktika, tačiau anksčiau „OnePlus“ ribodavo lustų galingumą tam, kad būtų pasiektas geresnis baterijos tarnavimo laikas. Panašu, kad šis etapas jau praeityje ir dabar šio flagmano savininkai neturės tokių apribojimų. „OnePlus 11“ taip pat turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties.

Kaip jau tapo įprasta, čia rasime ir „Hasselblad“ kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos „Sony IMX890“ sensorių su optiniu vaizdo stabilizavimu. „OnePlus 11“ taip pat turės 48 MP plataus kampo objektyvą su automatiniu fokusavimu, kas leis fiksuoti ir makro nuotraukas. Trečioji kamera – 32 MP raiškos „Sony IMX709“ sensoriumi aprūpintas teleobjektyvas su 2x optinio priartinimo galimybe.

„OnePlus 11“ veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu. Deja, tačiau šis išmanusis neturės belaidžio įkrovimo funkcijos palaikymą. Skelbiama, jog įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija, o taip pat ir „OxygenOS 13“ vartotojo sąsaja.

Pranešama, jog naujasis „OnePlus“ flagmanas Europoje kainuos nuo 849 eurų, o pirkėjams šis išmanusis bus prieinamas juodos arba žalios spalvų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!