Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/85867/vivo-pristate-naujaji-y55s-5g-telefono-modelio-varianta/spausdinti/

„Vivo“ pristatė naująjį „Y55s 5G“ telefono modelio variantą

Publikuota: 2023-01-24 13:18
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų gamintojai jau ruošiasi 2023 metams, o kai kurie iš jų jau artimiausiu metu ketina pristatyti naujausius flagmanus, kurie bus skirti artėjantiems naujiems metams. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie dar visai neseniai pristatė „X90“ serijos flagmanus. Tačiau tai ne vienintelės bendrovės naujienos.

„Vivo“ pristatė naująjį „Y55s 5G“ telefono modelio variantą

Kinijos kompanija „Vivo“ savo asortimente turi daugybę išmaniųjų telefonų, o prieš keletą dienų buvo pristatytas „Vivo Y55s 5G“ modelio atnaujinimas. Įdomu tai, jog analogišku pavadinimu įrenginys buvo pristatytas ir 2017 metais, o dabar debiutuoja jau trečias „Vivo Y55s 5G“ modelis, kuris bus pasiūlytas tarptautinei rinkai, įskaitant ir Europą.

Naujasis modelis pasižymės kone identiškomis specifikacijomis kaip ir tas, kuris buvo išleistas dar 2021 metais. Tai reiškia, kad „Vivo Y55s 5G“ turės 6,58 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška, o viršutinėje dalyje – vandens lašo formos išpjova. Joje gamintojas įmontavo 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

„Vivo Y55s 5G“ veiks su „MediaTek Dimensity 700“ procesoriumi bei turės 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Deja, tačiau atminties kortelių palaikymo čia nerasime. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 18 W įkrovimo galimybe. Pirkėjams šis įrenginys bus siūlomas mėlynos arba juodos spalvų.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – trys kameros. Pagrindinė „Y55s 5G“ modelio kamera aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime dar du 2 MP objektyvus. Vienas iš jų bus skirtas portretams, o kitas – makro fotografijai. Verta paminėti ir tai, jog ši „Vivo“ naujiena palaikys 5G ryšio technologiją, o taip pat ir dvigubo dažnio „Wi-Fi“, „Bluetooth 5.1“ bei NFC. Šis modelis turės ir šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį.

Pranešama, kad pigiausias „Vivo Y55s 5G“ modelis kainuos nuo 242 eurų. Deja, tačiau kol kas nėra tiksliai žinoma kada ši naujiena turėtų pasirodyti prekybos vietose. Tikėtina, kad tai įvyks jau artimiausiu metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!