Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/85702/pristatytas-naujasis-poco-c50-telefonas/spausdinti/

Pristatytas naujasis „Poco C50“ telefonas

Publikuota: 2023-01-11 13:49
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Xiaomi“ per metus išleidžia gausybę išmaniųjų telefonų, o kai kurie jų pasirodo ir su dukterinių bendrovių pavadinimais. Daugeliui puikiai žinomi „Redmi“ ir „Poco“ vardai, o visai neseniai naujieną pademonstravo būtent „Poco“.

„Poco C50“

Dukterinė „Xiaomi“ kompanija „Poco“ pristatė naująjį „Poco C50“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų patraukti tuos, kurie renkasi itin pigius įrenginius. Naujasis modelis nekainuoja nė 100 eurų, o vartotojams pasiūlys minimalias specifikacijas.

Naujasis „Poco C50“ aprūpintas 6,52 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška. Deja, tačiau čia rasime tik 60 Hz atsinaujinimo dažnį. Viršutinėje panelės dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio A22“ procesoriumi bei turės 2 GB arba 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Naujasis „Poco“ modelis taip pat turės 5000 mAh talpos bateriją su 10 W įkrovimu. Skelbiama, jog pirkėjus šis telefonas pasieks su „Android 12 Go“ operacinės sistemos versija bei MIUI vartotojo sąsaja.

„Poco C50“ nugarėlėje rasime dvi kameras – pagrindinė jų pasiūlys 8 MP raiškos objektyvą, o greta rasime gylio sensorių bei LED blykstę. Išmaniojo telefono nugarėlėje įmontuotas ir pirštų antspaudų skaitytuvas.

Naujasis „Poco“ įrenginys bus prieinamas dviejų skirtingų spalvų – mėlynos bei žalios. Verta pastebėti ir tai, jog „Poco C50“ nugarėlė padengta specialia medžiaga, kuri primena odą, o tai suteikia ir papildomo atsparumo vandeniui. Pranešama, kad šis išmanusis kainuos nuo 72 eurų. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Indijoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!