Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/85689/pristatytas-lenovo-thinkphone-modelis-ismanusis-telefonas-kaip-kompiuteris/spausdinti/

Pristatytas „Lenovo ThinkPhone“ modelis – išmanusis telefonas kaip kompiuteris

Publikuota: 2023-01-10 13:06
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Lenovo“ jau kuris laikas valdo „Motorola“ prekinį ženklą, o dabar pristatė ir naujieną, kuri nustebins savo dizainu.

Išmaniųjų telefonų rinkoje debiutavo naujasis „Lenovo ThinkPhone“, kurio dizaino sprendimai daugeliui primins „Lenovo ThinkPad“ nešiojamą kompiuterį.

Pristatytas „Lenovo ThinkPhone“ modelis – išmanusis telefonas kaip kompiuteris

Naujasis įrenginys aprūpintas 6,6 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat turi ir 144 Hz atsinaujinimo dažnį. Kaip galima matyti iš telefono nuotraukų, viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. „ThinkPhone“ taip pat pasiūlys ir HDR10+ palaikymą.

„Motorola“ sukurta naujiena turi kone identišką dizainą kaip ir „ThinkPad“ serijos nešiojami kompiuteriai. Negana to, išmanusis telefonas pasiūlys ir integraciją, kuri leis naudotis „Lenovo“ kompiuteriai itin paprastai. Įrenginys turi „Think 2 Think“ ryšio palaikymą, kas leis sinchronizuoti duomenis tarp kompiuterio ir telefono, kopijuoti tekstą, nuotraukas ar dokumentus, dalintis gautais pranešimais ir pan.

Naujasis „Lenovo ThinkPhone“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, o taip pat turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128, 256 arba 512 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 68 W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 15 W belaidžiu įkrovimu. Įrenginio nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o taip pat ir 13 MP plataus kampo objektyvas bei 2 MP gylio sensorius.

Išmanusis telefonas taip pat turi specialų mygtuką šoninėje briaunoje, kuris leis vartotojui nusistatyti greitąją prieigą prie norimos programėlės ar funkcijos. „ThinkPhone“ taip pat yra aprūpintas ir IP68 saugumo sertifikatu, kas rodo jo atsparumą vandeniui ir dulkėms. Šis telefonas taip pat turi ir MIL-STD-810H sertifikatą, kas rodo jo atsparumą ekstremalioms sąlygoms bei smūgiams.

Skelbiama, kad šis „Lenovo“ išmanusis telefonas bus prieinamas JAV, Europos, Azijos bei Australijos rinkose. „ThinkPhone“ modelio kainas kol kas išlieka nežinoma, o prekyboje išmanusis pasirodys už keletos mėnesių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!