Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/85688/samsung-pristate-pirmaji-2023-metu-telefona/spausdinti/

„Samsung“ pristatė pirmąjį 2023 metų telefoną

Publikuota: 2023-01-11 21:08
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinės „Samsung“ kuriami „Galaxy A“ serijos išmanieji telefonai nuolat susilaukia didelio gerbėjo dėmesio. Tai yra vieni geriausiai parduodamų bendrovės įrenginių, o dabar pademonstruotas ir pirmasis 2023 metų serijos modelis.

„Galaxy A14 5G“

„Samsung“ oficialiai pristatė „Galaxy A14 5G“ išmanųjį telefoną, kuris debiutavo JAV rinkoje ir jau visai netrukus turėtų atkeliauti ir į Europą, įskaitant ir Lietuvos parduotuves. Ši naujiena pakeis praėjusiais metais išleistą „Galaxy A13 5G“ variantą, o taip pat pasiūlys aukštesnės raiškos ekraną bei patobulintą asmenukių kamerą.

Naujasis „Samsung Galaxy A14 5G“ pasižymi 6,6 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška, o panelė taip pat aprūpinta ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Samsung“ sukurtu „Exynos 1330“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. „Galaxy A14 5G“ veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 15 W įkrovimu. Šio įrenginio nugarėlėje – trys kameros.

Skelbiama, jog „Samsung“ naujiena turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 2 MP makro bei gylio sensorius. Išmanusis telefonas pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „OneUI 5“ vartotojo sąsaja. Pirkėjai taip pat galės rinktis iš keleto skirtingų spalvų – juodos, šviesiai žalios, tamsiai raudonos bei sidabrinės.

JAV rinkoje naujasis „Samsung Galaxy A14 5G“ bus parduodamas už 200 JAV dolerių, o Europoje jis turėtų būti parduodamas už maždaug 209 eurus. Tiesa, kol kas nėra žinoma kada tiksliai ši naujiena pasieks mūsų regioną, tačiau tai turėtų įvykti jau artimiausiu metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!