Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/85329/pristatyti-naujieji-iqoo-11-serijos-telefonai/spausdinti/

Pristatyti naujieji „iQOO 11“ serijos telefonai

Publikuota: 2022-12-09 09:34
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų gamintojai jau kuris laikas ruošia naujausius savo flagmanus. Jau šį sekmadienį išvysime „Xiaomi“ naujienas, o dabar ant didžiosios scenos žengė ir „Vivo“ dukterinės bendrovės „iQOO“ atstovai.

Pristatyti naujieji „iQOO 11“ serijos telefonai

Kaip ir buvo tikėtasi, „iQOO“ vadovai pademonstravo „iQOO 11“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „iQOO 11“ ir „iQOO 11 Pro“. Abu šie įrenginiai aprūpinti išskirtiniu dizainu, kuris apipavidalintas „BMW M“ spalvomis – balta, raudona, juoda ir mėlyna. Pažvelkime į šiuos flagmanus detaliau.

Visų pirma, abu išmanieji telefonai aprūpinti 6,78 colių įstrižainės „Samsung E6“ ekranais su maksimaliu 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Abu „iQOO 11“ įrenginiai taip pat palaiko HDR10+ bei iki 1 mlrd. spalvų. Pažymima ir tai, jog abu modeliai turi naująjį „V2“ lustą, kuris skirtas pagerinti tinkamo atsinaujinimo dažnio parinkimui, o taip pat gali pagerinti žaidimų patirtį telefonuose.

Kaip ir buvo tikėtasi, abu „iQOO 11“ serijos įrenginiai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriais bei turės 8, 12 arba 16 GB operatyviosios (RAM) atminties. Čia rasime ir UFS 4.0 vidines talpyklas, kurios turėtų pasiūlyti gerokai didesnę spartą nei UFS 3.1. Verta paminėti ir tai, jog operatyviąją atmintį bus galima praplėsti ir virtualiai – iki papildomų 8 GB. Išmanieji taip pat aprūpinti ir „Vapor Chamber“ aušinimo sistema, kas leis mėgautis itin ilgomis žaidimų sesijomis, nebijant telefonų perkaitimo.

Pagrindiniai skirtumai tarp dviejų „iQOO 11“ serijos įrenginių – nugarėlėje. „iQOO 11“ variantas turi pagrindinę kamerą, kuri aprūpinta 50 MP raiškos „Samsung GN5“ objektyvu. Greta rasime 13 MP teleobjektyvą su 3x optinio priartinimo galimybe, o taip pat ir 8 MP plataus kampo kamerą. Kalbant apie „Pro“ variantą, pastarasis turės 50 MP raiškos „Sony IMX866“ vaizdo jutiklį, o greta – 50 MP plataus kampo bei 13 MP teleobjektyvas su 3x optinio priartinimo galimybe.

Pranešama, kad „iQOO 11“ išmanusis turės 5000 mAh talpos bateriją su 120W greituoju įkrovimu. „iQOO 11 Pro“ pasiūlys 4700 mAh talpos akumuliatorių, o jį bus galima įkrauti su 200W įkrovimo technologija. „Pro“ variantas taip pat pasiūlys ir 50W belaidį įkrovimą, ko nerasime standartiniame „iQOO 11“ modelyje.

Pigiausias „iQOO 11“ išmanusis telefonas kainuos nuo 689 eurų, o „iQOO 11 Pro“ modelis – nuo 820 eurų. Tiesa, kol kas šios serijos įrenginiai prieinami tik Kinijos rinkoje, tačiau sausio viduryje turėtų debiutuoti ir Europoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!