Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/85221/pristatytas-ismanusis-aprupintas-neitiketinu-kiekiu-atminties-bei-dar-nematytu-kameru-dizainu/spausdinti/

Pristatytas išmanusis, aprūpintas neįtikėtinu kiekiu atminties bei dar nematytu kamerų dizainu

Publikuota: 2022-12-01 13:40
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija ZTE dar šią vasarą pademonstravo „Axon 40 Ultra“ išmanųjį telefoną, kuris dabar sulaukė atnaujinimo. Galingomis specifikacijomis aprūpintas įrenginys dabar sulaukė versijos, kuri pasiūlys dar daugiau atminties ir pretenduoja tapti galingiausiu šių metų telefonu.

Pristatytas išmanusis, aprūpintas neįtikėtinu kiekiu atminties bei dar nematytu kamerų dizainu

Kinijoje pademonstruotas naujasis „ZTE Axon 40 Ultra Space Edition“ variantas, kuris pasiūlys ne tik gausybę atminties, tačiau ir dar aukštesnės klasės dizaino sprendimus, lyginant su standartiniu „Axon 40 Ultra“ modeliu. Naujasis modelis turi dvi atminties konfigūracijas – tai 12 GB operatyviosios (RAM) su 512 GB vidinės arba net 18 GB operatyviosios su 1 TB vidinės talpos.

Skiriasi ne tik atmintinės, tačiau ir šiek tiek atnaujintas išmaniojo telefono nugarėlės dizainas. Visų pirma, „Axon 40 Ultra Space Edition“ naudoja keramikinę nugarėlę, kuri papuošta ir išskirtiniu kamerų iškilimu. Kaip galima matyti iš nuotraukų, ši ZTE naujiena turi kamerų iškilimą, kuris susilieja su pačia nugarėle.

Kitos išmaniojo specifikacijos išliko nepakitę. Tai reiškia, jog „ZTE Axon 40 Ultra Space Edition“ pasižymi 6,8 AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Po ekranu įmontuotas ne tik pirštų antspaudų jutiklis, tačiau ir asmenukių kamera, kuri aprūpinta 16 MP raiškos objektyvu. Įrenginys veikia su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi, o taip pat turi 5000 mAh talpos bateriją, kuri palaiko 80W greitąjį įkrovimą.

ZTE į šio telefono nugarėlę įmontavo tris kameras, o visos jos aprūpintos 64 MP raiškos vaizdo jutikliais. Viena iš jų yra plataus kampo ir naudojama kaip pagrindinė, o greta – itin plataus kampo bei periskopinis objektyvai.

Skelbiama, jog pigiausias „Axon 40 Ultra Space Edition“ variantas kainuos 795 eurus, o norintiems net 18 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties teks susimokėti maždaug 1035 eurus. Tiesa, kol kas nėra žinoma ar šis išmanusis bus pasiekiamas ir Europoje, nes dabar jį galima įsigyti tik Kinijos rinkoje, kur prekybos pradžia numatyta jau gruodžio 6 dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!