Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/85208/vivo-pristate-nauja-modeli-su-didziuliu-ekranu-ir-talpia-baterija/spausdinti/

„Vivo“ pristatė naują modelį su didžiuliu ekranu ir talpia baterija

Publikuota: 2022-11-30 21:03
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų gamintojai jau ruošiasi 2023 metams, o kai kurie iš jų jau artimiausiu metu ketina pristatyti naujausius flagmanus, kurie bus skirti artėjantiems naujiems metams. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie dar visai neseniai pristatė „X90“ serijos flagmanus. Tačiau tai ne vienintelės bendrovės naujienos.

„Vivo Y02“

Kinijos kompanijos „Vivo“ vadovai pademonstravo naująjį „Vivo Y02“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų patikti tiems, kurie ieško naujo įrenginio už mažiau nei 100 eurų. Naujasis modelis aprūpintas paprastu, tačiau stilingai atrodančiu dizainu, o pirkėjai turi ir keletą spalvinių opcijų – tai pilka arba mėlyna.

Naujasis „Vivo Y02“ aprūpintas 6,51 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška bei turi vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota asmenukių kamera su 5 MP raiškos vaizdo jutikliu. Išmaniojo telefono nugarėlėje – 8 MP objektyvas su LED blykste. Gamintojas pažymi ir tai, jog šio įrenginio korpuso storis siekia tik 8,49 mm, o nugarėlė padengta matiniu paviršiumi.

Išmanusis veikia su neįvardinti aštuonių branduolių procesoriumi bei turi 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. „Vivo Y02“ pirkėjus pasieks su „Funtouch OS 12“ vartotojo sąsajos versija, kuri sukurta pagal „Android 12 Go“ operacinę sistemą. Šios „Vivo“ naujienos veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 10W greituoju įkrovimu.

Skelbiama, jog šis įrenginys kainuos 90 eurų, tačiau informacijos apie „Vivo Y02“ pasirodymą Europoje – nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!