Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/85155/honor-pristate-naujaji-magic-vs-kuris-zada-tikra-revoliucija/spausdinti/

„Honor“ pristatė naująjį „Magic Vs“, kuris žada tikrą revoliuciją

Publikuota: 2022-11-25 19:24
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos bendrovė „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, pristatė ne vieną dėmesio vertą išmanųjį telefoną. Dar šių metų pradžioje debiutavo naujausi kompanijos flagmanai, o taip pat vis daugiau dėmesio skiriama ir sulenkiamiems išmaniesiems.

„Honor“ pristatė naująjį „Magic Vs“, kuris žada tikrą revoliuciją

Kaip ir buvo tikėtasi, „Honor“ atstovai pademonstravo naująjį „Honor Magic Vs“ sulenkiamą išmanųjį telefoną, kuris turėtų tapti tikru „Samsung Galaxy Fold4“ konkurentu. Atnaujintas „Honor“ variantas pasiūlys plonesnį ir lengvesnį korpusą, o taip pat ir akivaizdžiai patobulintą sulenkimo mechanizmą, kuris leis įrenginį sulenkti, nepaliekant jokio tarpelio tarp dviejų įrenginio dalių.

Išorinėje išmaniojo telefono dalyje rasime 6,45 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei HDR10+ palaikymu. Vidinėje „Magic Vs“ dalyje – 7,9 colių įstrižainės sulenkiamas OLED ekranas su 2272 x 1984 taškų raiška. Šis ekranas taip pat aprūpintas 90 Hz atsinaujinimo dažniu bei iki 800 nitų ryškumu. Abi šios panelės palaiko 10 bitų spalvas, kurių čia daugiau nei 1 mlrd.

Bene didžiausias atnaujinimas – gerokai patobulintas sulenkimo mechanizmas. „Honor“ atstovų teigimu, šis flagmanas beveik neturės ekrano raukšlių, o tokie rezultatai pasiekti naudojant atnaujintą sulenkimo mechanizmą. Dabar, vietoje 92 elementų, čia jų rasime vos keturis, o viskam sujungti į vieną naudojama vientisa apdorojimo technologija. „Honor Labs“ atlikti bandymai rodo, kad šis mechanizmas gali atlaikyti daugiau nei 400 tūkst. sulenkimų, kas leistų naudotis šiuo įrenginiu dešimtmetį, jeigu per dieną jis būtų atlenkiamas 100 kartų.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, o taip pat turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. „Honor Magic Vs“ veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, pilnas įkrovimas truks vos 46 minutes. Įrenginys pirkėjus pasieks su „MagicOS 7.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 12“ operacinę sistemą.

Naujasis „Honor Magic Vs“ nugarėlėje turės trigubą kamerų sistemą, o pagrindinė jų aprūpinta 54 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia taip pat rasime ir 50 MP plataus kampo kamerą, o trečiasis objektyvas – 8 MP teleobjektyvas su 3x optiniu priartinimu. Priekinėje šio flagmano dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Pranešama, kad išmanusis bus parduodamas oranžinės, žydros ir juodos spalvų. Tiesa, didžiausias atmintines turintys modeliai dar turės ir auksinės spalvos opciją. Pigiausias „Honor Magic Vs“ variantas kainuos nuo 1015 eurų. Nors gamintojas ir neatskleidė ar šis sulenkiamas įrenginys pasirodys Europoje, tačiau mūsų turimais duomenimis, jis turėtų atkeliauti ir į Lietuvą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!