Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/85058/oneplus-nudziugino-senesniu-flagmanu-savininkus-isleistas-android-13-atnaujinimas/spausdinti/

„OnePlus“ nudžiugino senesnių flagmanų savininkus: išleistas „Android 13“ atnaujinimas

Publikuota: 2022-11-17 21:01
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Google“ dar visai neseniai išleido naująją „Android 13“ operacinės sistemos versiją, kuri po truputį pasiekia vis daugiau išmaniųjų telefonų. Pastaruoju metu vis dažniau gamintojai siunčia atnaujinimus į savo įrenginius, o šiandien gerų naujienų sulaukė ir senesnių „OnePlus“ flagmanų savininkai.

„OnePlus“ nudžiugino senesnių flagmanų savininkus: išleistas „Android 13“ atnaujinimas

Dar visai neseniai „Android 13“ atnaujinimo sulaukė „OnePlus 9R“ ir „OnePlus 10R“ išmanieji telefonai, o šiandien atnaujinimas atkeliauja ir į 2020 metais išleistus „OnePlus 8“ serijos įrenginius. Ir nors kompanijos atstovai dar to oficialiai nepatvirtino, tačiau kai kurie vartotojai praneša apie „OxygenOS 13“ atnaujinimą.

Pranešama, kad naujoji „OxygenOS“ vartotojo sąsajos versija, kartu su „Android 13“ operacinės sistemos versija, atkeliauja į „OnePlus 8“, „OnePlus 8 Pro“, o taip pat ir „OnePlus 8T“ išmaniuosius telefonus. Naujinys yra prieinamas Indijoje, o taip pat ir pasaulinei rinkai skirtuose įrenginiuose.

Kaip ir įprasta, šis didysis „Android“ atnaujinimas pasiūlys ne tik visas „Google“ naujienas, tačiau ir papildomų naujovių, kurias pridėjo ir „OnePlus“. Kinijos bendrovės technikai atnaujino vartotojo sąsajos dizainą, kartu ir šriftus, o taip pat ir animacijas, kurios dabar atrodo „natūralesnės ir žaismingesnės“. Gamintojas pasiūlys ir atnaujintus „Always-On Display“ nustatymus, kurie pateiks informaciją apie telefoną grojančią muziką, greituosius nustatymus ir dar daugiau naujienų.

Vertėtų atkreipti dėmesį ir į tai, jog šis atnaujinimas yra prieinamas ne visiems iškart. Daugelis „Android“ išmaniųjų telefonų gamintojų naujinius atsiunčia palaipsniui. Tai reiškia, kad kai kurie vartotojai „OxygenOS 13“ su „Android 13“ galės išbandyti jau šiandien, o kai kurie jį gaus keliomis dienomis vėliau.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!