Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/85004/realme-pristate-dar-viena-nebrangu-telefona-realme-10-5g/spausdinti/

„Realme“ pristatė dar vieną nebrangų telefoną – „Realme 10 5G“

Publikuota: 2022-11-14 13:17
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Realme“, kuri prieš keletą metų įsiveržė į išmaniųjų telefonų rinką, prieš keletą dienų pristatė pirmąjį „Realme 10“ serijos išmanųjį telefoną. Priešingai nei anksčiau, čia mes neberasime „Qualcomm“ procesorių, o vietoje jų panaudoti „MediaTek“ lustai.

„Realme“ pristatė dar vieną nebrangų telefoną – „Realme 10 5G“

Šios savaitės pradžioje debiutavo „Realme 10“ modelis, o dabar pademonstruotas ir analogiškas 5G ryšio technologiją palaikantis įrenginys. Ir nors „Realme 10 5G“ atrodo lyg ir turėtų būti labai panašus išmanusis, tačiau jis turi nemažai skirtumų, lyginant su standartiniu „Realme 10“ modeliu.

Visų pirma, naujasis „Realme 10 5G“ pasižymi 6,6 colių įstrižainės LCD ekranu su 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Įrenginio nugarėlėje – trys kameros. Pagrindinė jų – 50 MP raiškos, o greta rasime 2 MP makro kamerą bei gylio sensorių, kuris skirtas portretams.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek DImensity 700“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog telefone įmontuotas trigubas kortelių lizdas, kas leis vienu metu naudoti ne tik dvi SIM korteles, bet ir microSD kortelę.

„Realme“ pažymi ir tai, jog išmanusis telefonas yra vos 8,1 mm storio, nepaisant įmontuotos talpios baterijos. Šis modelis šoninėje briaunoje turi ir pirštų antspaudų jutiklį. Skelbiama, jog telefonas veiks su „Android 12“ operacine sistema bei „Realme UI 3.0“ vartotojo sąsaja.

„Realme 10 5G“ bus parduodamas nuo 179 eurų, o pirkėjams jis siūlomas auksinės arba juodos spalvų. Deja, tačiau kol kas nėra informacijos ar išmanusis telefonas pasirodys ir Europoje, bet tai turėtų paaiškėti jau visai netrukus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!