Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/84920/huawei-pristate-nebrangu-ismanuji-telefona-nova-y61/spausdinti/

„Huawei“ pristatė nebrangų išmanųjį telefoną „Nova Y61“

Publikuota: 2022-11-07 17:36
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos milžinė „Huawei“ jau seniai prarado turėtas pozicijas išmaniųjų telefonų rinkoje, tačiau tai nereiškia, kad ši bendrovė ketina pasitraukti. Bendrovė ir toliau kuria naujus produktus, o šiandien pristatytas ir dar vienas naujas modelis – šįsyk papildymo sulaukė „Nova“ serija.

„Huawei“ pristatė nebrangų išmanųjį telefoną „Nova Y61“

Prieš keletą dienų buvo pristatytas naujasis „Huawei Nova Y61“ išmanusis telefonas, kuris turėtų patikti ieškantiems nebrangaus įrenginio. Ir nors gamintojas neatskleidė kiek kainuos šis modelis, tačiau jo kaina neturėtų viršyti 200 eurų ribos.

Naujasis „Nova Y61“ aprūpintas 6,52 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – vandens lašo formos išpjova. Čia „Huawei“ įmontavo 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvi kameras – tai 50 MP pagrindinė bei 2 MP makro sensorius.

Išmanusis veiks su aštuonių branduolių procesoriumi, tačiau „Huawei“ neatskleidė koks konkrečiai lustų rinkinys bus naudojamas. Žinoma tai, jog „Nova Y61“ turės 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Įrenginio veikimą palaikys 5000 mAh tapos baterija su 22,5W greituoju įkrovimu.

Pranešama, kad išmanusis telefonas bus prieinamas mėlynos, mėtinės bei juodos spalvų. Kol kas nėra žinoma kada „Huawei Nova Y61“ pasirodys prekyboje, tačiau tai turėtų įvykti jau artimiausiu metu. Informacijos apie šio modelio pasirodymą Lietuvoje – nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!