Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/84910/musko-pazadai-virto-realybe-uz-melyna-varnele-twitter-kas-menesi-teks-moketi-8-dolerius/spausdinti/

Musko pažadai virto realybe: už mėlyną varnelę „Twitter“ kas mėnesį teks mokėti 8 dolerius

Publikuota: 2022-11-07 19:23
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: LRT.lt

„Twitter“ šeštadienį pradėjo teikti savo prenumeratos paslaugą už 8 JAV dolerius per mėnesį, kuri apima mėlynos spalvos varnelę paskyroje bei kitus atnaujinimus, skelbia „Reuters“.

Musko pažadai virto realybe: už mėlyną varnelę „Twitter“ kas mėnesį teks mokėti 8 dolerius
Asociatyvi „Pixabay“ nuotr.

Atnaujintame pranešime „Apple iOS“ įrenginiams „Twitter“ teigė, kad tie, kurie užsisako prenumeratą, gali gauti mėlyną žymeklį prie savo vartotojo vardo, kaip ir garsenybės, įmonės ir politikai.

Mėlyna varnelė prie asmens naudotojo vardo reiškia, kad „Twitter“ patvirtino, jog paskyra priklauso asmeniui ar įmonei, kuri ją nurodo.

Remiantis „iOS“ pranešimu, tarp kitų atnaujinimo privalumų yra perpus mažiau reklamų, galimybė skelbti ilgesnius vaizdo įrašus „Twitter“ ir prioritetinis kokybiško turinio reitingavimas.

Naujasis „Twitter“ vadovas Elonas Muskas šią savaitę pažymėjo naująją paslaugą, siekdamas monetizuoti socialinės žiniasklaidos tinklą ir padaryti jį mažiau priklausomą nuo reklamų. Šiuo metu „Twitter“ daugeliui naudotojų yra nemokama.

Atnaujintame „Twitter“ pranešime teigiama, kad naujoji paslauga bus prieinama Jungtinėse Valstijose, Kanadoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje ir Jungtinėje Karalystėje.

„Kai tik patvirtinsime, kad ji gerai veikia pradiniame šalių rinkinyje, ir atliksime vertimo darbus, ji bus įdiegta visame pasaulyje“, – šeštadienį teigė E. Muskas.

Tačiau kaip šeštadienį tviteryje parašė „Twitter“ ankstyvosios stadijos produktų vadovė Esther Crawford, naujoji „Twitter Blue“ paslauga yra prieinama, bet dar nepradėta teikti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!