Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/84465/vivo-pristate-atnaujinta-x-fold-modeli-su-dar-daugiau-galios/spausdinti/

„Vivo“ pristatė atnaujintą „X Fold“ modelį su dar daugiau galios

Publikuota: 2022-09-29 17:38
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Vivo“ pristatė antrąjį savo sulenkiamą išmanųjį telefoną. Kinijoje pademonstruotas balandžio mėnesį pristatyto „X Fold“ modelio atnaujinimą.

Vakar vakare, pirmadienį, „Vivo“ pademonstravo naująjį „X Fold+“ sulenkiamą išmanųjį telefoną, kuris pasiūlys naujus spalvinius variantus bei naujesnį procesorių, o taip pat ir talpesnę bateriją.

„Vivo“ pristatė atnaujintą „X Fold“ modelį su dar daugiau galios

Naujasis „Vivo X Fold+“ pirkėjus pasieks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, kas pasiūlys 10 proc. geresnes veikimo galimybes bei iki 30 proc. mažesnį energijos sunaudojimą. Šis modelis taip pat turės 4730 mAh talpos bateriją su 80W greituoju bei 50W belaidžiu įkrovimu.

„Vivo“ atstovų teigimu, per 18 minučių bus galima įkrauti 70 proc. baterijos, o pilnas akumuliatoriaus truks vos 35 minutes. Žinoma, įdomiausia šio flagmano dalis – tai sulenkiamas ekranas.

Kaip ir šio modelio pirmtakas, „X Fold+“ turės 8 colių įstrižainės sulenkiamą ekraną su „Ultra Thin Glass“ ir 1-120 Hz LTPO panele. Priekinėje telefono dalyje – 6,53 colių įstrižainės ekranas. Įdomu tai, jog abu įrenginio ekranai aprūpinti pirštų antspaudų jutikliais.

„Vivo“ teigimu, išmaniajame telefone naudojamas sulenkimo mechanizmas gali būti užfiksuotas tam tikrose pozicijose, kas leis patogiau žiūrėti filmus ar atlikti vaizdo skambučius. „X Fold+“ taip pat turės ir penkias kameras.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime keturių kamerų modulį, o pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime du teleobjektyvus – vienas jų su 12 MP sensoriumi, o antrasis – periskopinis 8 MP vaizdo jutiklis su 5x optiniu priartinimu. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutiklis.

Naujasis „Vivo X Fold+“ pirkėjams bus prieinamas trijų skirtingų spalvų – šviesiai mėlynos, raudonos bei tamsiai pilkos spalvų. Pranešama, kad išmanusis telefonas kainuos nuo 1450 eurų, o už šią kainą gausime variantą su 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!