Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/84447/zte-pristate-naujaji-axon-30s/spausdinti/

ZTE pristatė naująjį „Axon 30S“

Publikuota: 2022-09-28 21:02
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

JAV milžinei „Apple“ pristačius naujuosius „iPhone 14“ serijos išmaniuosius telefonus, pasipylė kalbos apie gamintojus, kurie netrukus turėtų pademonstruoti įrenginius su adaptuotu „Dynamic Island“ variantu. Kinijos bendrovė ZTE žengė kiek kitokiu keliu.

ZTE pristatė naująjį „Axon 30S“

Kinijoje buvo pademonstruotas naujasis „ZTE Axon 30S“ išmanusis telefonas, kuris yra kiek atnaujinta praėjusiais metais išleisto „Axon 30“ modelio versija. Gamintojas išsaugojo tas pačias pagrindines įrenginio specifikacijas, dizainas taip pat išliko nepakitęs.

Naujasis ZTE išmanusis telefonas pasižymi 6,92 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Žinoma, po šiuo ekranu įmontuotas ne tik pirštų antspaudų jutiklis, tačiau ir asmenukių kamera. Deja, tačiau ZTE neatskleidė ar pastarasis sprendimas sulaukė kokių nors patobulinimų.

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 870“ procesoriumi, o pirkėjams pateikiama keletas atminties opcijų. Bent jau Kinijos rinkoje, „ZTE Axon 30“ siūlomas su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Įrenginys taip pat turi 4200 mAh talpos bateriją su 55W greituoju įkrovimu. Gamintojas telefone įdiegė „Android 12“ operacinę sistemą su „MyOS 12“ vartotojo sąsaja.

Naujojo modelio nugarėlėj rasime keturias kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 8 MP plataus kampo, 5 MP makro bei 2 MP gylio sensorius. Priekinėje telefono dalyje, po ekranu, įmontuota asmenukių kamera turi 16 MP raiškos vaizdo jutiklį.

„ZTE Axon 30S“ išmaniojo telefono kaina prasidės nuo 245 eurų, tačiau kol kas ši naujiena prieinama tik Kinijos rinkoje. Apie naujojo modelio pasirodymą Europoje nebuvo užsiminta, tačiau reikėtų nepamiršti, kad šio įrenginio pirmtakas jau kuris laikas prieinamas ir mūsų regione. Tai reiški, kad ir „Axon 30S“ netrukus debiutuos ir už Kinijos ribų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!