Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/84439/huawei-pristate-dar-viena-vidutinioka-nova-10-se-telefona/spausdinti/

„Huawei“ pristatė dar vieną vidutinioką – „Nova 10 SE“ telefoną

Publikuota: 2022-09-28 09:29
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos milžinė „Huawei“ jau nebėra tokia aktyvi išmaniųjų telefonų rinkoje. Įvairiausių sankcijų prispausta bendrovė išgyvena ne pačius geriausius laikus, tačiau pasiduoti dar neketina.

„Nova 10 SE“ telefonas

Pastaruoju metu gamintojas daugiau dėmesio skiria vidutinės klasės įrenginiams, o dabar debiutuoja ir dar viena naujiena. „Huawei“ pristatė dar vieną „Nova 10“ serijos modelį, o šįsyk pademonstruotas naujasis „Huawei Nova 10 SE“, kuris prisijungė prie „Nova 10“ ir „Nova 10 Pro“ variantų.

Naujasis „Huawei“ išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška bei turi 90 Hz ekrano atsinaujinimo dažnį. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Įdomu tai, jog gamintojas neatskleidė su kokiu procesoriumi veiks ši naujiena. Tai reiškia, kad nėra žinoma ar „Nova 10 SE“ palaikys 5G ryšio technologiją. Nors procesorius ir neatskleistas, tačiau aišku, kad įrenginys turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „Huawei“ naujienos veikimą palaikys 4500 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu.

Išmaniojo telefono rasime trigubą kamerą, o pagrindinis „Huawei Nova 10 SE“ objektyvas aprūpintas 108 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta jo rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 2 MP makro kamerą. Pranešama, kad telefone bus įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija su „Magic UI“ vartotojo sąsaja. Deja, „Google“ paslaugų paketo šiame įrenginyje nerasime.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma ir tiksli šio įrenginio kaina. „Huawei“ neatskleidė ir kada jis pasirodys prekyboje. Verta atkreipti dėmesį į tai, jog pristatymas įvyko Pietų Afrikoje, o informacijos apie jo pasirodymą Europoje – taip pat nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!