Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/84429/tiktok-vartotojai-jau-gali-isbandyti-nauja-funkcija-irasu-komentarus-bus-galima-pazymeti-nauju-mygtuku/spausdinti/

„TikTok“ vartotojai jau gali išbandyti naują funkciją: įrašų komentarus bus galima pažymėti nauju mygtuku

Publikuota: 2022-09-26 21:09
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Viena populiariausių šių dienų programėlių sulaukė reikšmingo atnaujinimo. „TikTok“ dar šių metų pradžioje svarstė apie „nepatinka“ mygtukų panaudojimo, o nuo šiol tai bus prieinama kiekvienam platformos naudotojui.

„TikTok“ vartotojai jau gali išbandyti naują funkciją: įrašų komentarus bus galima pažymėti nauju mygtuku

Pirmąsyk apie „nepatinka“ mygtuką buvo užsiminta dar balandžio mėnesį, o pagrindinė to priežastis – „skatinti gerumą“ platformoje. Panašiai apie naująją galimybę kalbama ir dabar. „TikTok Comms“ išplatintame pranešime „Twitter“ platformoje teigiama, kad naujoji galimybė leis atskirti netinkamus ar įžeidžiančius komentarus programėlėje.

Po keleto mėnesių testavimo, naujoji galimybė jau tapo pasiekiama vartotojams visame pasaulyje. „TikTok“ teigimu, mygtukas „nepatinka“ leis vartotojams siųsti atsiliepimus ir pagerinti paskelbto turinio komentarų skiltis.

Kai „TikTok“ vartotojas paspaudžia „nepatinka“ mygtuką komentare, apie tai bus pranešta tik veiksmą atlikusiame asmeniui, o kiti vartotojai ar įrašo autorius apie tai negaus jokios informacijos. Veiksmą galima bet kada anuliuoti, o tai padaryti labai paprasta - teriekia dar kartą paspausti tą patį mygtuką.

„Kad nesukeltumėte blogos nuotaikos tarp bendruomenės narių ar nesumažėtų kūrėjų, tik tas asmuo, kuris pažymėjo jam nepatinkantį komentarą, galės matyti, kad tai padarė“, – teigiama „TikTok“ pranešime.

Kaip jau minėjome, ši galimybė buvo kuriama jau kuris laikas, o pirmąsyk ji buvo aptikta prieš dvejus metus. Tuomet socialinių tinklų konsultantas Mattas Navarra aptiko informaciją apie „nepatinka“ mygtuko galimybę. Ši funkcija niekuo nesiskiria nuo „nepatinka“ mygtuko kituose socialiniuose tinkluose, tačiau kiek kartų buvo paspaustas šis naujas mygtukas – viešai matyti negalima.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!