Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/84418/apple-isleidimo-neplanuota-ios-16-atnaujinima-issprende-opia-problema-susijusia-su-naujausiais-iphone/spausdinti/

„Apple“ išleidimo neplanuotą „iOS 16“ atnaujinimą: išsprendė opią problemą, susijusią su naujausiais „iPhone“

Publikuota: 2022-09-26 13:24
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu
„Apple“ išleidimo neplanuotą „iOS 16“ atnaujinimą: išsprendė opią problemą, susijusią su naujausiais „iPhone“

JAV technologijų milžinė „Apple“ prieš savaitę pristatė naujuosius „iPhone 14“ serijos išmaniuosius telefonus, jie buvo pademonstruoti ir Lietuvoje.

Pastaruoju metu internete pradėjo plisti įvairiausi skundai apie naujuosius „Apple“ produktus, o vienas didžiausių – kameros vibracija, kuri aiškiai matoma naudojantis trečiųjų šalių kamerų programėlėmis. JAV milžinės technikai netruko į tai sureaguoti, o šiandien išleistas ir problemą išsprendžiantis atnaujinimas.

„iPhone“ telefonus jau pasiekė „iOS 16.0.2“ naujinys, kuris ne tik išsprendžia „iPhone 14 Pro“ ir „14 Pro Max“ problemas su kameros drebėjimu, tačiau ir keletą kitų nedidelių problemų. Ištaisyta su kopijavimo/įklijavimo galimybe susijusi, staigiai užgęstančio ekrano problemos, o taip pat atlikti pakeitimai, kurie susiję su senesnių „Apple“ telefonų lietimo funkcijos veikimu.

„iOS 16.0.2“ naujinys turėtų būti prieinamas visuose „Apple“ telefonuose, kurie veikia su „iOS 16“ operacinės sistemos versija. Norėdami įsidiegti šį naujienį – keliaukite į telefono nustatymus, tuomet pasirinkite „General“ ir „Software Update“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!