Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/84130/isizeidusiuju-verdiktas-dxomark-ivertino-xiaomi-12s-ultra-kameras/spausdinti/

Įsižeidusiųjų verdiktas: „DxOMark“ įvertino „Xiaomi 12S Ultra“ kameras

Publikuota: 2022-08-31 13:23
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Pastaraisiais metais „DxOMark“ „specialistų“ telefonų kamerų reitingas dėl keistų, dažnai daugumos srities ekspertų bei vartotojų rezultatams prieštaraujančių vertinimų, prarado pasitikėjimo ir reputacijos likučius, todėl „Xiaomi“ atsisakė idėjos jų testams padovanoti galingąjį „Xiaomi 12S Ultra“. Nepaisant to, minėta reklamos kompanija gavo išmanųjį telefoną ir atliko savo „mokslinius“ testus, davusius netikėtą rezultatą: 138 taškai, o tai yra mažiau nei tiesioginis pirmtakas „Mi 11 Ultra“ (143 taškai).

Įsižeidusiųjų verdiktas: „DxOMark“ įvertino „Xiaomi 12S Ultra“ kameras

Taigi, prietaisas atsidūrė penktoje reitingo eilutėje, kurio pirmąsias pozicijas nuostabaus atsitiktinumo dėka užima „Huawei / Honor“ flagmanai.

Sunku įsivaizduoti, kodėl „Xiaomi 12S Ultra“ pasirodė „prastesnis“ už savo pirmtaką, jei dvi iš trijų pagrindinių kamerų liko tokios pačios, o pagrindinis modulis buvo atsinaujintas aukščiausios klasės, didžiuliu 1“ Sony IMX989 jutikliu.

Įsižeidusiųjų verdiktas: „DxOMark“ įvertino „Xiaomi 12S Ultra“ kameras

„DxOMark“ „ekspertai“ tvirtina, kad telefonas blogai pasirodė esant mažai šviesos, o gautos nuotraukos jiems neatrodo taip, kaip matyti vaizdo ieškiklyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!