Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/83478/valery-shlyakhov-paskirtas-avaya-regiono-vadovu-suomijoje-ir-baltijos-salyse/spausdinti/

Valery Shlyakhov paskirtas „Avaya“ Regiono vadovu Suomijoje ir Baltijos šalyse

Publikuota: 2022-07-06 14:50
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Avaya“, pasaulio verslo komunikacijos sprendimų tiekėjas, paskelbė, kad Valery Shlyakhov yra skirtiamas „Avaya“ Regiono vadovu Suomijoje ir Baltijose šalyse. Tai yra jo, kaip „Avaya“ Ukrainos Teritorijos vadovo pareigų išplėtimas.

Valery turi daugiau nei 20 metų patirties IT industrijoje, įskaitant užimant vadovaujančias pozicijas tarptautinėse įmonėse. Jis įgijo įvairiapusę darbo ir vadovavimo patirtį aukštųjų technologijų srityje, kur jis pasirodė kaip efektyvus vadybininkas. Prieš prisijungdamas prie „Avaya“, Valery vadovavo „Wincor Nixdorf International GMBH“ Ukrainoje, buvo Mažmeninės prekybos tarnybos generaliniu direktoriumi, ir dirbo Ukrainos IBM ir „Sun Microsystems“ padaliniuose.

„Aš sveikinu Valery su jo nauju paskyrimu. Dirbdamas įmonės atstovybių Ukrainoje vadovu, Valery demonstravo aukštą vadovavimo įgūdžių lygį. Aš esu tikras kad jo patirtis ir kompetencijos padės „Avaya“ pasiekti ambicingų tikslų Suomijoje ir Baltijos šalyse“, – komentavo Jens Skyman, Generalinis „Avaya“ direktorius Šiaurės ir Baltijos šalyse.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!