Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/81632/atnaujinimai-i-europieciu-samsung-telefonus-atkeliaus-greiciau-nei-iprasta/spausdinti/

Atnaujinimai į europiečių „Samsung“ telefonus atkeliaus greičiau nei įprasta

Publikuota: 2022-01-29 11:24
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ ruošiasi „Galaxy S22“ serijos flagmanų pristatymui. Jau vasario 9 dieną įvyks „Unpacked 2022“ renginys, kurio metu galima išvysti ir naują planšetę. Tačiau tai ne viskas, ties kuo pastaruoju metu dirba kompanijos technikai.

Atnaujinimai į europiečių „Samsung“ telefonus atkeliaus greičiau nei įprasta

Per pastaruosius metus „Samsung“ tapo viena geriausių kompanijų, kuomet kalbame apie išmaniųjų telefonų „Android“ atnaujinimų pateikimą vartotojams. Naujausia informacija rodo, kad jau netrukus situacija gali tapti dar geresnė, ypatingai įrenginių savininkams Europoje.

Pranešama, kad naujausių „Samsung“ išmaniųjų telefonų programinė įranga turės vienodą šalies specifinio kodo (CSC) klasifikaciją, kas leis pateikti „Android“ atnaujinimus visiems įrenginiams. Šiuo metu šis procesas užtrunka kiek ilgiau dėl skirtingų regionų. EUX identifikatorius jau yra naudojamas kai kuriuose bendrovės telefonuose – tai „Galaxy A52“, „Galaxy Z Fold3“ ir „Galaxy Z Flip3“.

Remiantis „Galaxy Club“ turimais duomenimis, šia galimybe pasižymės ir naujieji „Samsung Galaxy S22“ serijos flagmanai, o taip pat ir daugelis kitų gamintojų produktų, kurie bus pristatyti šiemet. Tokios naujienos turėtų patikti europiečiams, nes tokie pokyčiai leistų greičiau gauti naujausius atnaujinimus, o tai, žinoma, užtikrins ir spartesnį klaidų sprendimą bei stabilesnį veikimą.

Kaip jau minėjome, gerų naujienų europiečiai sulauks ir vasario 9 dieną, kuomet bus pristatyti naujausi „Samsung“ produktai. Priminsime, jog šiemet, kaip ir anksčiau, „Samsung“ ketina pristatyti tris „Galaxy S22“ serijos išmaniuosius telefonus. Mus ir vėl pasieks „Samsung Galaxy S22“, o taip pat ir „Galaxy S22+“ bei „Galaxy S22 Ultra“.

Kiek anksčiau, buvo kalbama, kad Europoje parduodami „Samsung“ flagmanai gali veikti su „Qualcomm“ procesoriais, kas yra įprasta JAV rinkoje. Tokias kalbas paskatino gamintojo problemos su „Exynos“ gamyba, tačiau panašu, jog tai ir liks tik kalbomis. Pranešama, kad į mūsų šalies parduotuves atkeliavę „Samsung“ flagmanai ir toliau veiks su „Exynos“ lustais, o šiuo atveju – su „Exynos 2200“ procesoriais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!