Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/81355/bite-lietuva-kompensuos-svarbiausias-rysio-paslaugas-is-ir-i-kazachstana/spausdinti/

„Bitė Lietuva“ kompensuos svarbiausias ryšio paslaugas iš ir į Kazachstaną

Publikuota: 2022-01-06 22:42
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Kazachstane šiuo metu vykstant neramumams, šalyje ribojamas interneto ryšys. Ryšio sutrikimais skundžiasi ir šalyje dirbantys bei keliaujantys Lietuvos piliečiai. Reaguodama į tai bendrovė „Bitė Lietuva“ iki sausio 16 d. savo klientams kompensuos skambučius ir trumpąsias žinutes į ir iš Kazachstano.

„Tiesiame pagalbos ranką neramumų sūkuryje atsidūrusiems žmonėms ir verslui. Mūsų klientams nemokamai suteiksime svarbiausias ryšio – skambučių ir trumpųjų žinučių – paslaugas. Klientai gali naudotis ryšiu nesukdami galvos dėl sąskaitų, o kompensacijas už paslaugas matys savo kito mėnesio sąskaitose už visą nurodytą laikotarpį“, – paaiškina Pranas Kuisys, „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius.

„Bitė Lietuva“ pernai pirmoji ištiesė pagalbos ranką ir baltarusiams. Neramumų krečiamas šalies IT bendroves „Bitė“ pakvietė kurtis Lietuvoje ir pasiūlė ryšio paslaugas 3 mėnesius teikti nemokamai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!