Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/81332/realme-pristate-flagmanus-kurie-nustebins-dar-nematytomis-savybemis/spausdinti/

„Realme“ pristatė flagmanus, kurie nustebins dar nematytomis savybėmis

Publikuota: 2022-01-06 19:47
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų rinkoje – naujų įrenginių pristatymo bumas. Antradienį pagaliau pamatėme naująjį „Samsung Galaxy S21 FE“, o dabar savo žodį tarė ir „Realme“ atstovai.

„Realme“ pristatė flagmanus, kurie nustebins dar nematytomis savybėmis

Kaip ir buvo tikėtasi, šiandien „Realme“ pademonstravo du naujus išmaniuosius telefonus, kurie priskirti „GT 2“ įrenginių serijai. Dienos šviesą išvydo bazinis „Realme GT 2“ ir aukščiausios klasės „Realme GT 2 Pro“ modelis. Pastarasis veiks su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi.

Itin sparčiai auganti Kinijos bendrovė pasirūpino, kad naujieji jų produktai taptų išskirtiniais. „Realme GT 2“ serijos įrenginiai pasižymės išskirtiniu dizainu, mat dvi spalvų opcijos turės išskirtines nugarėles. Žalios ir baltos spalvos modeliai bus pagaminti iš specialiai sukurtos biologinės polimerinės medžiagos, kuri imituoja popierius pojūtį. Toks nugarėlės dizaino sprendimas – visiška naujiena išmaniuose telefonuose.

Standartinis „Realme GT 2“ modelis pasižymės 6,62 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o šio modelio veikimu rūpinsis „Snapdragon 888“ procesorius. Kalbant apie „GT 2 Pro“ modelį, pastarasis išsiskirs 6,7 colių įstrižainės ekranu su Quad HD+ raiška bei turės kintantį atsinaujinimo dažnį – nuo 1 iki 120 Hz. Verta paminėti ir 10 bitų spalvų bei HDR10+ palaikymą, o pats ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklu.

Kaip jau minėjome, „Realme GT 2 Pro“ prisijungia prie galingiausių „Android“ išmaniųjų telefonų ir veiks su naujuoju „Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi. Šis modelis taip pat turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. Abu išmanieji atkeliauja su 5000 mAh talpos baterijomis bei 65W greituoju įkrovimu. „Realme“ į abu modelius įdiegė „Android 12“ operacinės sistemos versiją su „Realme UI 3.0“ vartotojo sąsaja.

„Realme GT 2“ serijos įrenginiai turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas pagrindines kameras nugarėlėje su optiniu vaizdo stabilizavimu (OIS). „Pro“ modelyje rasime ir 50 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir mikroskopo kamerą, kuri leis priartinti vaizdą iki 40 kartų. Standartinis „GT 2“ variantas taip pat turės plataus kampo kamerą, o trečioji jų bus skirta makro fotografijai, tačiau šių objektyvų savybės nėra atskleidžiamos.

Pranešama, jog „Realme GT 2“ telefonus bus galima rinktis iš keturių skirtingų spalvų – žalios, baltos, mėlynos ir juodos. Standartinis šios serijos modelis kainuos nuo 376 eurų, o „Pro“ variantą bus galima įsigyti nuo 542 eurų. Nuo sausio 8 dienos abu šie modeliai bus prieinami Kinijoje, o jų debiuto Europoje teks palaukti iki pirmojo ketvirčio pabaigos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!