Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/81327/samsung-pristate-specialu-galaxy-z-flip3-modeli/spausdinti/

„Samsung“ pristatė specialų „Galaxy Z Flip3“ modelį

Publikuota: 2022-01-06 07:01
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Iki Pekino žiemos olimpinių žaidynių liko jau mažiau nei mėnuo, o tam ruošiasi ne tik sportininkai, tačiau ir technologijų kompanijos. Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ antradienį pristatė specialiai šiam renginiui skirtą „Gaalxy Z Flip3“ atlenkiamo telefono modelį.

„Samsung“ pristatė specialų „Galaxy Z Flip3“ modelį

Riboto leidimo „Samsung Galaxy Z Flip3“ išmanusis telefonas išsiskirs „Winter Dream White“ spalviniu variantu. Kaip galite matyti iš tekste esančių nuotraukų, įrenginys bus baltas su auksinės spalvos rėmeliu bei juodos spalvos kamerų zona. Nesunku pastebėti ir Pekino olimpiados logotipą, kuris puikuojasi iškart po „Samsung“ logotipu.

Išmanusis telefonas bus papildytas ir išskirtine vartotojo sąsaja, kurios spalvos suderintos su Olimpiados tematika. Negana to, specialus „Galaxy Z Flip3“ modelis turės ir ekrano paveiksliukus šia tematika, o taip pat ir programėlių piktogramas bei užrakinto ekrano vaizdus. Techninių specifikacijų gamintojas nepakeitė.

Priminsime, jog „Samsung Galaxy Z Flip3“ priekinėje savo dalyje turi 1,9 colių įstrižainės ekraną, o atlenkus puikuojasi 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranas su Full HD+ raiška. Išmaniojo ekranas taip pat turi 120 Hz atsinaujinimo dažnį bei HDR10+ palaikymą. Įrenginys veikia su „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriumi, o specialios versijos pirkėjais gaus 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties.

Bent jau kol kas, šis išmanusis telefonas bus prieinamas tik Kinijoje, o jo kaina siekia maždaug 1 115 eurų. Deja, tačiau nėra žinoma ar specialaus leidimo „Galaxy Z Flip3“ bus parduodamas už Kinijos ribų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!