Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/81244/xiaomi-pademonstravo-ir-dar-viena-telefona-uz-zemesne-kaina-pasiulys-beveik-visas-flagmanu-savybes/spausdinti/

„Xiaomi“ pademonstravo ir dar vieną telefoną: už žemesnę kainą pasiūlys beveik visas flagmanų savybes

Publikuota: 2021-12-30 15:39
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos milžinė „Xiaomi“ surengė spaudos konferenciją, kurioje pristatė nemažai naujų produktų. Žinoma, vakaro vinimi tapo „MIUI 13“ vartotojo sąsajos bei „Xiaomi 12“ serijos flagmanų pristatymas. Tačiau tai buvo ne viskas, ką gamintojas turėjo pademonstruoti.

„Xiaomi“ pademonstravo ir dar vieną telefoną: už žemesnę kainą pasiūlys beveik visas flagmanų savybes

Kartu su „Xiaomi 12“ ir „Xiaomi 12 Pro“ buvo pademonstruotas ir kiek pigesnis išmanusis telefonas, kuris bus žinomas kaip „Xiaomi 12X“. Nors šis įrenginys ir ne toks galingas, kaip kiti du serijos modeliai, tačiau jis taip pat turėtų sulaukti nemažai dėmesio.

Išmanusis telefonas pasižymi 6,28 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat yra aprūpintas ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Žinoma, pirštų antspaudų jutiklis įmontuotas po ekranu, o pastarąjį nuo įbrėžimų saugos „Corning Gorilla Glass Victus“ stiklas.

„Xiaomi 12X“ nugarėlėje rasime tas pačias kameras kaip ir baziniame „12“ serijos modelyje. Šis modelis turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, kurios sensoriaus dydis – 1/1.56“. Šis objektyvas taip pat turės optinį vaizdo stabilizavimą (angl. OIS). Greta taip pat rasime 13 MP plataus kampo objektyvą bei 5 MP objektyvą, kuris bus skirtas portretams ir makro fotografijai.

Vienas pagrindinių skirtumų – procesorius. Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 870“ lustu bei turės tris atminties konfigūracijas. Pigiausias modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o jo kaina sieks maždaug 445 eurus. Dar vienas skirtumas, lyginant su „Xiaomi 12“ variantu, yra baterijos galimybės.

Nors „Xiaomi 12X“ ir turės 4500 mAh talpos bateriją su 67W greituoju įkrovimu, tačiau priešingai nei „Xiaomi 12“ modelis, nepalaikys belaidžio įkrovimo, o taip pat ir neturės galimybės įkrauti kitų įrenginių belaidžiu būdu. Pirkėjams šis išmanusis telefonas bus pasiūlytas rožinės, mėlynos bei juodos spalvų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!