Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/81204/blackview-pristate-nauja-nesunaikinama-telefona/spausdinti/

„Blackview“ pristatė naują „nesunaikinamą“ telefoną

Publikuota: 2021-12-28 12:41
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Jeigu kada esate ieškoję itin atsparaus išmaniojo telefono, tuomet Kinijos bendrovės „Blackview“ pavadinimas jums neturėtų būti visiška naujiena. Kompanija nuolat pristato sunkiai sunaikinamus produktus, o šis šventinis laikotarpis – ne išimtis.

„Blackview“ pristatė naują „nesunaikinamą“ telefoną

„Blackview“ pristatė naująjį „BV8800“ išmanųjį telefoną, kuris ne tik, kad aprūpintas įvairiausiomis apsaugomis, tačiau ir turi nemažai išskirtinių savybių – aukštesnį ekrano atsinaujinimo dažnį, 50 MP pagrindinę kamerą ar net 8380 mAh talpos bateriją. Pažvelkime į viską nuo pradžių.

Visų pirma, naujasis „Blackview BV8800“ pasižymi 6,58 colių įstrižainės ekranu, o viršutinėje jo dalyje – vandens lašo formos išpjova. IPS LCD ekranas pasižymi Full HD+ raiška bei turi 90 Hz atsinaujinimo dažnį. Kaip ir įprasta tokio tipo produktams, telefonas taip pat turi MIL-STD-810H sertifikatą, o taip pat ir IP68 ir IP69K sertifikatus.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – keturių kamerų sistema. Skelbiama, kad pagrindinė kamera aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jos rasime ir 2 MP gylio sensorių, 8 MP plataus kampo objektyvą bei 20 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą naktinę kamerą. Priekinėje „BV8800“ modelio dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Naujasis „Blackview BV8800“ veikia su „MediaTek Helio P25“ procesoriumi bei pirkėjams pasiūlys 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Dar viena itin svarbi šio telefono savybė – net 8380 mAh talpos baterija, kuri gali būti įkrauta su 33W greituoju įkrovimu.

„Blackview“ šį išmanųjį telefoną, su itin sunkiai sunaikinamu korpusu, parduoda už kiek daugiau nei 300 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!