Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/80808/samsung-pristate-pigu-telefona-nustebins-baterijos-talpa-ir-kitomis-savybemis/spausdinti/

„Samsung“ pristatė pigų telefoną: nustebins baterijos talpa ir kitomis savybėmis

Publikuota: 2021-11-29 10:15
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ toliau stiprina savo pigių išmaniųjų telefonų gretas. Dar rugpjūčio mėnesį bendrovės atstovai paskelbė apie „Galaxy A03s“ modelį, o prieš savaitę debiutavo ir „A03 Core“ variantas.

„Samsung“ pristatė pigų telefoną: nustebins baterijos talpa ir kitomis savybėmis

Dienos šviesą išvydo ir naujasis „Samsung Galaxy A03“ įrenginys, kuris tapo sausio mėnesį pademonstruoto „Galaxy A02“ modelio atnaujinimu. Ši naujiena turėtų patikti tiems, kurie ieško pigaus telefono, tačiau tiksli kaina kol kas nėra atskleidžiama. Kaip bebūtų, ji neturėtų viršyti 150 eurų ir pažiūrėkime ką gamintojas siūlo už tai.

„Samsung Galaxy A03“ pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu, o viršutinėje jo dalyje – nedidelė, vandens lašo formos, išpjova, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Išmaniojo nugarėlėje – dar dvi kameros. Pagrindinė jų pasižymi 48 MP objektyvu, o greta rasime 2 MP gylio sensorių.

„Samsung“ neatskleidžia su kokiu procesoriumi veiks šis modelis, tačiau skelbiama, kad tai bus aštuonių branduolių lustas, kurio taktinis dažnis – 1,6 GHz. Pirkėjai taip pat galės rinktis iš kelių skirtingų atminties konfigūracijų. Bazinis modelis turės 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties. Taip pat bus pasiūlyti ir du modeliai su 4 GB operatyviosios atminties – vienas jų turės 64 GB, o kitas – 128 GB vidinę atmintinę.

Vienas didžiausių šio nebrangaus „Samsung“ išmaniojo telefono privalumų – talpi baterija. Pranešama, kad „Galaxy A03“ bus aprūpintas 5000 mAh talpos akumuliatoriumi. Naujasis modelis taip pat turi „Dolby Atmos“ palaikymą. Pirkėjai galės rinktis iš kelių skirtingų šio modelio spalvų – juodos, mėlynos arba raudonos.

Kaip jau minėjome, bent jau kol kas naujojo „Samsung Galaxy A03“ modelio kaina nėra atskleidžiama. Taip pat nėra žinoma ir kuriuose regionuose jis bus pardavinėjamas. Kaip bebūtų, sausį išleistas „Galaxy A02“ buvo parduodamas Lietuvoje, todėl tikėtina, kad ir pastaroji naujiena pasieks mūsų parduotuvių lentynas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!