Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/80807/pristatytas-ir-pigusis-vivo-y74s/spausdinti/

Pristatytas ir pigusis „Vivo Y74s“

Publikuota: 2021-11-29 07:12
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Netrukus po „Vivo Y76s“ paskelbimo pasirodė ir „Y74s“, kuris… yra tas pats prietaisas? Nors modelių pavadinimai skiriasi, tai yra identiškai atrodantys įrenginiai, turintys niekuo nesiskiriančias specifikacijas.

Pristatytas ir pigusis „Vivo Y74s“

„MediaTek Dimensity 810“ lustų rinkinio dėka, „Y74s“ yra 5G ryšį palaikantis telefonas, funkcionuojantis aštuonių branduolių pagalba – dviejų „Cortex-A76“ bei šešių „Cortex A55“. „Dimensity 810“ nėra nei naujausias, nei galingiausias „MediaTek“ procesorius, kurio gamybai naudojamas 6 nm procesas. Tačiau įprastam vartotojui į tai žiūrėti nereikėtų, ypač kai visi kiti komponentai yra sąlyginai geri. Įrenginyje integruota 8 GB operatyvinės atminties ir 256 GB saugyklos vietos. Pastarąją galima praplėsti iki 1 TB talpos „microSD“ kortelių pagalba.

Turiniui matyti įmontuotas 6,58 colių įstrižainės ekranas su 60 Hz atnaujinimo dažniu, 1080p+ rezoliucija ir 20:9 kraštinių santykiu. „vivo 74s“ gamykliškai įdiegta „OriginOS 1.0“ – tai operacinė sistema, sukurta „Android 11“ pagrindu.

Galinėje dalyje pasitinka net 50 megapikselių raiškos kameros sensorius, kuriam akomponuoja 2 MP makro objektyvas. Priekyje įmontuota gana standartinė 8 MP kamera asmenukėms ir skambučiams, o kalbant apie vaizdo įrašus, tiek priekinė, tiek galinė kameros yra apribotos iki 1080p (Full-HD) raiškos filmavimo.

Iš kitų savybių, viduje įtaisyta 4100 mAh bateriją, palaikančią 44W spartųjį įkrovimą – gan standartinė „vivo“ savybė. Įrenginį galima naudoti su dviem SIM kortelėmis, taip pat jis turi 3,5 mm ausinių jungtį, „aptX“ ir „LDAC“ palaikymą bei šone esantį piršto antspaudo skaitytuvą.

„Vivo 74s“ prekyba Kinijos rinkoje jau pradėta – įrenginį galite įsigyti „Galaxy Blue“ arba „Starry Night Black“ spalvos, o jo kaina tėra apie €320. Informacijos apie šio modelio pasirodymą Europoje šiuo metu nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!