Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/80802/vivo-y76-5g-pribloks-ne-tik-savo-kaina-bet-ir-galimybemis/spausdinti/

„Vivo Y76 5G“ priblokš ne tik savo kaina, bet ir galimybėmis

Publikuota: 2021-11-27 19:19
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Žvelgiant į naujus Kinų kompanijos „Vivo“ telefonus, iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad kompanija nė nesistengia – visi įrenginiai atrodo kone identiškai. Tačiau tai nereiškia, jog jie neverti dėmesio, netgi atvirkščiai, gal kompanija tiki radusi savo klientų lauką ir žino, kad ne visi perka telefonus dėl to, kaip jie atrodo – kartais funkcionalumas nugali viską. Naujasis „Vivo Y76 5G“ atrodo taip pat, kaip prieš jį pristatyti „Y76s“ bei „Y74s“, tačiau skiriasi lustų rinkiniu, kameros sistema bei operacine sistema.

„Vivo Y76 5G“ priblokš ne tik savo kaina, bet ir galimybėmis

Prieš porą savaičių debiutavęs „Vivo Y76s“ modelis yra gaminamas su „Dimensity 810“ lustų rinkiniu, „Android 11“ pagrindo „OriginOS“ operacine sistema bei turi 8 megapikselių priekinę kamerą. „Y76“ nuo jo skiriasi „MediaTek Dimensity 700“ procesoriumi, „Funtouch OS 12“ operacine sistema (kuri taip pat sukurta „Android 11“ pagrindu) bei 16 MP priekinę kamerą.

Maždaug čia didieji skirtumai ir baigiasi – galinėje dalyje yra toks pat 50MP raiškos pagrindinis sensorius, 2 MP makro objektyvas bei gylio jutiklis. Turinys atkuriamas 6,58 colių įstrižainės, „FullHD+“ raiškos, LCD ekrane, įrenginio atrakinimui šone įmontuotas piršto antspaudo skaitytuvas. 4100 mAh talpos bateriją galima įkrauti naudojant „USB Type-C“ jungtį, palaikančią iki 44W spartųjį įkrovimą. Kalbant apie jungtis – „Y76“ turi ir įprastą 3,5 mm ausinių jungtį bei palaiko FM radiją!

„Vivo“ modelių gausą paaiškina ir neegzistuojančios jų variacijos – „Y76“ gaminamas tik vienoks, su 8 GB operatyvios atminties bei 128 GB saugyklos. Operatyviąją atmintį galima virtualiai praplėsti, tam priskiriant iki 4 GB saugyklos – ši funkcija lengvai pasiekiama prietaiso nustatymuose.

Jei vis dar nesate įtikinti šio prietaiso funkcijų gausos – jame taip pat yra „Super Night Mode“ naktinis režimas tiek priekinei, tiek galinei, kameroms, „Dual-View Video“, leidžianti naudoti abi galines kameras vienu metu ir „Ultra Game Mode“, blokuojanti kai kurias telefono funkcijas kuomet vartotojas juo žaidžia žaidimus. Unikali „Vivo“ aušinimo skysčiu sistema yra lyg vyšnaitė ant šio „Y76“ pyrago.

Visa tai net nėra taip brangu, kaip gali atrodyti – „Vivo Y76“ kainuoja apie €275 ir jį galima įsigyti tiesiai iš gamintojo, pasirenkant tarp „Cosmic Aurora“ bei „Midnight Space“ spalvų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!