Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/80580/infinix-pristate-paslaptingaji-note-11s-modeli/spausdinti/

„Infinix“ pristatė paslaptingąjį „Note 11S“ modelį

Publikuota: 2021-11-10 09:11
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Praėjusį mėnesį internete ėmė sklisti informacija apie naują Europoje mažai kam žinomos kompanijos „Infinix“ kūrinį, tačiau dabar paslaptis buvo atskleista – Hong Konge įsikūrusi kompanija pristatė savo naują įrenginį „Infinix Note 11S“ Tailando rinkai.

„Infinix“ pristatė paslaptingąjį „Note 11S“ modelį

„Note 11S“ panaudotas „Helio G96“ lustų rinkinys, kartu su kuriuo įrenginiui gyvybę suteikia 8 GB operatyvinės atminties. Saugyklos vieta taip pat nenuvilia – gamykliškai šiame išmaniajame telefone integruota net 128 GB failų saugojimui skirtos atminties. Prietaiso 6,95 colių įstrižainės LCD ekrane vaizdas atkuriamas 120Hz dažniu – deja, energiją taupančio prisitaikančio atnaujinimo dažnio funkcijos čia nerasime.

Galinėje dalyje įmontuotas milžiniškas kameros modulis turi penkis apskritimus, iš kurių trys yra kameros – pagrindinis 50 megapikselių raiškos sensorius bei pora mažų 2 MP kamerų. Pastarosios, deja, veikia ne kaip atskiri objektyvai, o padeda pagrindinei kamerai išgauti papildomus gyvio bei makro efektus. Asmenukes darytis padės priekyje esantis 16 MP sensorius.

„Infinix Note 11S“ įdiegta „Android 11“ operacinė sistema su „XOS“ vartotoja sąsaja – tai pačios „Infinix“ sukurtas patobulinimas, kartu siūlantis pakeistą pagrindinio ekrano valdiklių išvaizdą. Jungčių šiame telefone nepritrūks – jis palaiko dvi nano-SIM korteles, turi vietą „microSD“ atminties kortelėms, o apatinėje įrenginio dalyje yra ne tik įkrovai skirta USB-C jungtis, bet ir vis rečiau sutinkama 3,5 milimetro skersmens ausinių jungtis. „Note 11S“ įmontuotos 5000 mAh talpos baterijos turėtų užtekti visai dienai, tačiau energijos trūkumas didelių problemų nesukeltų – šis telefonas palaiko spartųjį įkrovimą iki 33 W.

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, jog šis telefonas niekuo neypatingas – jame iš tikro trūksta dalies funkcijų, kurias siūlo daugelis šiuolaikinių flagmanų. Tačiau didžiausias jo privalumas yra kaina, mat rasti pigų ir gerą telefoną darosi vis sunkiau, o šio rekomenduojama pardavimo kaina tesiekia 180 eurų. Nors įrenginys ką tik debiutavo, „Lazada Thailand“ parduotuvėje iki lapkričio 11-osios jam taikoma nuolaida, tad sąlyginai gerą išmanųjį telefoną galite įsigyti už vos €160, dovanų gaudami išmaniąją apyrankę. „Note 11S“ yra siūlomas trijų spalvų – mėlynos, žalios bei pilkos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!