Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/80360/debiutavo-naujasis-realme-flagmanas-gt-neo-2t/spausdinti/

Debiutavo naujasis „Realme“ flagmanas „GT NEO 2T“

Publikuota: 2021-10-25 12:44
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Po kelias dienas trukusio erzinimo „Realme“ pagaliau išleido „GT NEO 2T“ Kinijos rinkoje. Išmanusis telefonas turi 6,43 colių įstrižainės „Samsung“ AMOLED ekraną su 1080x2400 rezoliucija, 120 Hz atnaujinimo dažniu ir stulbinančiu 1000 nitų maksimaliu ryškumu, o priekinė kamera slypi „skylėje“ viršutinėje ekrano dalyje.

Debiutavo naujasis „Realme“ flagmanas „GT NEO 2T“

Telefonui galią suteikia „MediaTek Dimensity 1200-AI“ procesorius – toks pat, kokį turi „OnePlus Nord2“, tačiau „Realme“ teigia kartu su „Mediatek“ modifikavusi mikroschemos veikimą naudojant „Dimensity 5G Open Resource Architecture.“

Įrenginys palaiko iki 12 GB operatyvinės atminties ir 256 GB UFS 3.1 saugyklos vietos. Telefonuose įdiegta ir „Virtual RAM“ funkcija, leidžianti pridėti iki septynių papildomų gigabaitų prie esamos operatyvinės atminties. Čia rasime ir visas esmines savybes – dviejų SIM kortelių 5G ryšį, „Wi-Fi 6“, „Bluetooth 5.1“, „GNSS“, „NFC“, „USB Type-C“ jungtį ir 3.5mm ausinių kištuką. Apart visų standartinių sensorių (akscelerometro, kompaso, giroskopo ir t. t.) įrenginys turi po ekranu paslėptą piršto antspaudo skaitytuvą, linijinį haptinį daviklį ir stereo garsiakalbius su „Dolby Atmos“ ir „Hi-Res Audio“ sertifikatais.

Kamerų modulio situacija „GT NEO 2T“ taip pat ne pati prasčiausia – pagrindinis sensorius yra 64 MP raiškos, o jam akomponuoja 8 MP itin plataus objektyvo kamera bei 2 MP makro sensorius. Asmenukes ir vaizdo skambučius fiksuos 16MP raiškos priekinė kamera.

Nors išvaizda nėra niekuo ypatinga ar daug išsiskirianti iš modernių konkurentų, šis išmanusis pasižymi matinio stiklo nugarėle, o jo viduje cirkuliuoja aušinimo skysčiu sistema, apsaugosianti prietaisą net nuo aukščiausių apkrovų. „GT NEO 2T“ veiks „Android 11“ pagrindu sukurta „Realme UI 2.0“. kuriai energiją tieks 4500mAh talpos baterija su 65 W greitojo krovimo palaikymu.

Priklausomai nuo atminties specifikacijos, šių įrenginių kainos svyruoja tarp maždaug €280 ir €350, tačiau įsigyti juos galima tik Kinijoje – išankstiniai užsakymai pradėti priiminėti šios savaitės pradžioje, o pirmosios siuntos pasieks vartotojus bei parduotuves lapkričio 1-ąją.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!