Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/80235/xiaomi-pristate-naujienas-zaidimu-gerbejams/spausdinti/

„Xiaomi“ pristatė naujienas žaidimų gerbėjams

Publikuota: 2021-10-15 16:05
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Spalio mėnesis dar neįpusėjo, o išmaniųjų telefonų gamintojai jau spėjo pademonstruoti krūvą naujienų. Savo spaudos konferenciją trečiadienį surengė ir Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Black Shark“, kuri pristatė du naujus įrenginius.

„Xiaomi“ pristatė naujienas žaidimų gerbėjams

Kaip ir buvo tikėtasi, vakar buvo pademonstruoti naujieji „Black Shark 4S“ ir „Black Shark 4S Pro“ išmanieji telefonai, kurie turėtų patikti žaidimų gerbėjams. Lyginant su senesniais bendrovės produktais, šie modeliai pasižymi atnaujinti dizainu, o „Pro“ modelis pasiūlys ir daugiau galios.

Visų pirma, abu išmanieji telefonai pasižymi 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranais su Full HD+ raiška. Abi „Black Shark“ naujienos taip pat aprūpintos ir 144 Hz ekrano atsinaujinimo dažniais bei 720 Hz, kas sumažins atsakymo laiką vos iki 8,3 ms, o tai suteiks puikią žaidimų patirtį.

Standartinis „Black Shark 4S“ variantas veiks su „Qualcomm Snapdragon 870“ procesoriumi, o „Pro“ variantas turės „Snapdragon 888+“ lustą, kuris užtikrins nepriekaištingą šio įrenginio veikimą. Ir nors išmanieji turės skirtingus procesorius, tačiau abu modeliai naudos UFS 3.1 ir SSD atmintinių lustus su RAID konfigūracija, kas užtikrins itin aukštą spartą tiek skaitant, tiek ir įrašant duomenis.

Naujieji „Black Shark“ kompanijos įrenginiai turės 4500 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu. Išmaniųjų telefonų nugarėlėse – po tris kameras. Abu modeliai turės 8 MP plataus kampo kamerą bei 2 MP gylio sensorių, tačiau naudos skirtingus pagrindinius objektyvus. Skelbiama, jog „Black Shark 4S“ turės 48 MP, o „4S Pro“ variantas pasižymės 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindine kamera.

Abu išmanieji telefonai veiks su „JoyUI 12.9“ vartotojo sąsaja, kur iš esmės yra ta pati „MIUI 12.5“, tačiau specialiai pritaikyta žaidimų gerbėjams. „Black Shark“ naujienos turės įdiegtą „Android 11“ operacinės sistemos versiją.

„Black Shark 4S“ modelis bus prieinamas juodos arba baltos spalvos ir kainuos nuo 360 eurų, o „4S Pro“ variantą bus galima įsigyti tokių pačių spalvų, tačiau jo kaina prasidės jau nuo 655 eurų. Tiesa, gamintojas pasiūlys ir specialią „Gundam Edition“ versiją, kuri kainuos nuo 470 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!