Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/80217/i-tarptautine-rinka-isleistas-dar-vienas-realme-telefonas/spausdinti/

Į tarptautinę rinką išleistas dar vienas „Realme“ telefonas

Publikuota: 2021-10-14 17:12
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Neįtikėtinus augimo tempus užfiksavusi Kinijos kompanija „Realme“ dar praėjusį mėnesį pristatė „GT Neo2“ išmanųjį telefoną, kuris debiutavo vietinėje rinkoje. Tačiau jau anksčiau buvo žinoma, kad šis produktas netrukus išplauks ir į plačiuosius vandenius, o dabar įvyko jo debiutas ir Indijoje.

Į tarptautinę rinką išleistas dar vienas „Realme“ telefonas

Kinijos kompanijos atstovai oficialiai pademonstravo tarptautinę „Realme GT Neo2“ versiją, kuri jau dabar prieinama Indijoje, o netrukus pasirodys ir Europoje. Ir nors pristatymo metu nebuvo atskleista kada tiksliai šis išmanusis atkeliaus į Senąjį žemyną, tačiau tai turėtų įvykti jau artimiausiu metu. Kol laukiame šio įrenginio pasirodymo – pažvelkime ką gero gali pasiūlyti „Realme“.

Naujasis „Realme GT Neo2“ pasižymi 6,62 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat jis palaiko ir 120 Hz atsinaujinimo dažnį bei HDR10+. Kairiajame ekrano kampe – nedidelė asmenukių kameros išpjova, kur įmontuotas 16 MP objektyvas. Išmaniojo telefono nugarėlėje – trys kameros.

„Realme“ šio produkto pagrindinę kamerą aprūpino 64 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jo rasime 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro sensorių. Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 870 5G“ procesoriumi, o taip pat turės ir 5000 mAh talpos bateriją, kurią bus galima įkrauti su 65W greituoju įkrovimu.

Verta paminėti ir tai, jog šis įrenginys turi po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, stereo garsiakalbius bei „Bluetooth 5.1“ palaikymą. Jeigu informacija teisinga, tai naujasis „GT Neo2“ modelis mūsų regione kainuos nuo 369 eurų. Už šią kainą bus siūlomas variantas su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Už 459 eurus bus galima įsigyti variantą su atitinkamai 12 GB ir 256 GB atminties.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!