Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/80165/caviar-pristate-itin-prabangias-playstation-5-bei-apple-produktu-versijas/spausdinti/

„Caviar“ pristatė itin prabangias „PlayStation 5“ bei „Apple“ produktų versijas

Publikuota: 2021-10-11 19:29
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Elektronikos įrenginių puošyba užsiimanti įmonė „Caviar“ garsėja prabanga ir išskirtinumu dvelkiančių prietaisų kūryba. Neseniai kompanija pristatė naujausią seriją „pagerintų“ įrenginių – tarp jų yra „PlayStation 5“, „Apple iPad mini“, „AirPods Max“ ir „iPhone 13 Pro“, visi padengti auksu ir graviruoti.

„Caviar“ pristatė itin prabangias „PlayStation 5“ bei „Apple“ produktų versijas

Naująją kolekciją „Caviar“ vadina „Prime“ ir siūlo dvi kiekvieno minėto įrenginio versijas – „Gold“ ir „Gold Plated“. Vienintelis skirtumas yra panaudotas aukso kiekis ir kaina – išvaizda išlieka tokia pat.

„PlayStation 5“ žaidimų konsolės korpusas buvo pakeistas grynu 18 karatų auksu bei padabintas dekoratyviais raštais. „Caviar“ nepamiršo ir valdiklio – jį padengė natūralia oda, svirteles taip pat pagražino auksu. Tokių konsolių iš viso bus pagaminta tik penkios, o jų kaina siekia 350 tūkstančių JAV dolerių už vienetą. Jei norite prabangios išvaizdos, tačiau nenorite išleisti trečdalio milijono, galite rinktis auksu padengtą versiją – šios kaina tėra 12 750 JAV dolerių.

„Caviar“ pristatė itin prabangias „PlayStation 5“ bei „Apple“ produktų versijas

„AirPods Max“ taip pat pagamintos iš 18 karatų gryno aukso, o jų lankelis bei ausų pagalvėlės apsiūtos natūralia krokodilo oda – šių bus pagaminta 9 vienetai, kainuosiantys 68 tūkstančius JAV dolerių. Pigesnės versijos bus pagaminta 99 vienetai, jų kaina siekia 5910 JAV dolerius.

Pereinant prie „iPad mini“, apart aukso čia prabangos pojūtį sustiprina trys 4mm diametro deimantai galinėje planšetės dalyje. Gryno aukso versija kainuos beveik $85tūkst., tuo tarpu auksu padengtas variantas $6600 – jis taip pat bus papuoštas deimantais be turės 256GB saugyklos vietos.

Galiausiai „iPhone 13 Pro“ ir „iPhone 13 Pro Max“ bus pagaminta po 9 vienetus ir bus siūloma tik gryno aukso versija ir „Solid Gold Unique“ variantas – pastarasis pasižymi 55 smulkiais deimantais įrenginio nugarėlėje. Šių įrenginių kainos prasideda nuo 42 380 JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!