Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/80133/samsung-turi-blogu-naujienu-senesnio-flagmano-savininkams/spausdinti/

„Samsung“ turi blogų naujienų senesnio flagmano savininkams

Publikuota: 2021-10-08 21:07
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Daugelis „Samsung“ kompanijos gerbėjų dar tikriausiai pamena „Galaxy Note 7“ incidentą, kuris baigėsi tuo, jog bendrovė buvo priversta atšaukti šios serijos prekybą. Po šio Pietų Korėjos milžinės fiasko, buvo pristatytas „Samsung Galaxy Note 8“ modelis, tačiau dabar bendrovė pranešė blogas naujienas ir šio flagmano savininkams.

„Samsung“ turi blogų naujienų senesnio flagmano savininkams

Didžiulio populiarumo susilaukęs „Galaxy Note 8“ modelis buvo pristatytas dar 2017 metais, o praėjus keturiems metams po išleidimo, „Samsung“ atstovai paskelbė, jog yra nutraukiamas šio išmaniojo telefono programinės įrangos palaikymas. Tai reiškia, kad šis telefonas nebegaus ne tik didžiųjų „Android“ atnaujinimų, tačiau jo nebepasieks net ir saugumo papildiniai.

Įdomu ir tai, jog dar visai neseniai „Samsung“ paskelbė apie planus aprūpinti savo produktus bent trimis didžiaisiais „Android“ naujiniais, tačiau, panašu, kad „Galaxy Note 8“ liko tokių planų paraštėse. 2017 metai pristatytas išmanusis telefonas sulaukė vos dviejų didžiųjų naujinių, o gamintojas nepasigėdijo praleisti „Android 10“, kuris taip ir nepasiekė šio flagmano savininkų. Nutrauktas programinės įrangos palaikymas reiškia ir tai, jog rugpjūčio mėnesį atkeliavęs saugumo papildinys, buvo paskutinis „Galaxy Note 8“ išmaniojo atnaujinimas.

Priminsime, jog 2017 metais išleistas „Samsung“ flagmanas pasižymi 6,3 colių įstrižainės „Infinity ekranu, kurio šoniniai kraštai yra užlenkti. Telefone yra dvi nugarėlėje įmontuotos kameros: viena – 12 MP, f/1,7 diafragmos plataus kampo, gebanti užfiksuoti gražius peizažus, o antra, taip pat 12 MP raiškos, bet f/2,4 diafragmos kamera, pasižymi 2x optinio priartinimo funkcija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!