Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/79931/dar-daugiau-pokemonu-telefonuose-pokemon-unite-pasiekia-ismaniuosius/spausdinti/

Dar daugiau pokemonų telefonuose: „Pokemon Unite“ pasiekia išmaniuosius

Publikuota: 2021-09-23 15:58
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Rokas Gaidys
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Pokemon Unite“ yra pirmasis visame pasaulyje populiarios franšizės bandymas įsilieti į „MOBA“ žanrą, o pačio žaidimo esmė yra kaip ir aiški: su savo komanda įveikti priešininkų komandą renkant taškus („Aeos Energy“). Pirmą kartą šis projektas pasaulį išvydo dar liepą „Nintendo Switch“ konsolėje ir visai nesenai perkopė net devynių milijonų parsisiuntimų ribą. Jau prieš kurį laiką buvo pranešta, kad po sėkmės „Switch‘uose“ jis pasieks ir išmaniųjų savininkus, ir pagaliau ištikimiausių fanų laukta diena išaušo.

Dar daugiau pokemonų telefonuose: „Pokemon Unite“ pasiekia išmaniuosius

Jau dabar vienas iš didesnių paskutiniųjų mėnesių „Nintendo Switch“ hitų pasieks ir išmaniuosius įrenginius, o jo kūrėjai „TiMi Studios“ pristatė nemažai naujovių šiai progai paminėti. Dar prieš kurį laiką buvo paskelbta, kad net 7,5 milijonų vartotojų iš anksto užsiregistravo mobiliajai versijai , o tai yra tikrai nemažai. Studija nusprendė pasinaudoti plačiai žinoma „Battle Pass“ sistema, kuri žaidėjams suteiks galimybę keisti savo pokemonų išvaizdą bei bus pridėta ir kitų papildomų pagerinimų.

Iš pristatomojo klipo sunku spręsti kuriems pokemonams bus suteiktas naujas stilius. Praėjusiame „Battle Pass“ unikali išvaizda buvo suteikta tik dviem, tai yra „Hip-Hop Pikachu“ ir „Captain-Style Cinderace“ herojams. Beje, žaidėjai turėjo praeiti visus 90 paso lygių, kad gautų pastarąjį pagrąžinimą. Šiuo metu nėra paskelbta kokia bus naujojo „Battle Pass“ kaina, tačiau atsižvelgiant į praėjusį, galima teigti, kad ji bus 490 žaidimo valiutos („Aeos Gems“) vienetų arba 7,99 eurų.

Nors visi pagrąžinimai skamba gerai, tačiau ar mokėti už juos yra verta, tai čia jau kiekvieno asmeninis reikalas. Apie kitas naujoves, tai kūrėjai pažadėjo daugiau dėmesio skirti mačų parinkimui. Iki šiol pavieniai žaidėjai turėjo išgyventi „ranked“ košmarą patys arba ieškoti komandos narių internetinėje erdvėje. Be to vis dar nemažai bėdų yra su herojų valdymu bei kitais sisteminiais niuansais, tačiau reikia tikėtis, kad „TiMi Studios“ šias problemas, kurios vis dar yra nuo liepos mėnesio, greitu metu išspręs.

„Pokemon Unite“ šiuo metu yra prieinamas „Nintendo Switch“ konsolėse ir išmaniuosiuose telefonuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!