Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/79739/senesniu-galaxy-note-telefonu-savininkus-atnaujinimai-jus-pasieks-reciau-nei-iprasta/spausdinti/

Senesnių „Galaxy Note“ telefonų savininkus atnaujinimai jus pasieks rečiau nei įprasta

Publikuota: 2021-09-10 13:33
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ per pastaruosius metus žengė didelį žingsnį išmaniųjų telefonų palaikymo klausimu. Niekam ne paslaptis, jog „Android“ atnaujinimai daugelį įrenginių pasiekia ne taip dažnai kaip norėtųsi, tačiau ši tendencija po truputį keičiasi. Deja, tačiau atnaujinimų procedūros nėra amžinos senesniems modeliams.

Senesnių „Galaxy Note“ telefonų savininkus atnaujinimai jus pasieks rečiau nei įprasta

2019 metais išleistas „Samsung Galaxy Note 9“ vis dar gauna būtiniausius saugumo atnaujinimus, o šiuo metu jis veikia su „Android 10“ operacinės pagrindu sukurta „One UI 2.5“ vartotojo sąsaja. Ir nors didžiųjų „Android“ atnaujinimų šis flagmanas jau nebegaus, tačiau netrukus įvyks pasikeitimai, kurie susiję ir saugumo papildiniais. > Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G N986B Mystic Black (Juodas)

Naujausia informacija rodo, kad „Galaxy Note 9“ nuo šiol gaus saugumo atnaujinimus tik kas ketvirtį, praneša „9to5Google“. Iki šiol 2018 metų „Samsung“ flagmanas tokio tipo atnaujinimų sulaukdavo kiekvieną mėnesį. Deja, tačiau tokie pasikeitimai neturėtų stebinti. Šis Pietų Korėjos milžinės modelis buvo išleistas 2018 metų rugsėjo mėnesį, kas yra lygiai 36 mėnesiai. Tris metus gaunami naujiniai yra gerokai ilgesnis terminas nei įprasta daugeliui „Android“ telefonų ir, tikėtina, kad ketvirčio atnaujinimus šis modelis gaus dar bent metus.

Priminsime, kad prieš trejus metus išleistas „Galaxy Note 9“ pasižymi 6,4 colių įstrižainės ekranu, o europiečiams parduodamas modelis veikia su „Samsung“ sukurtu „Exynos 9810“ procesoriumi bei turi 6 B operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 512 GB vidinės atminties. Kaip tikriausiai jau žinote, „Samsung“ jau yra nusprendusi nebegaminti „Galaxy Note“ serijos išmaniųjų telefonų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!