Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/79606/samsung-pristate-dar-viena-pigu-telefona-nustebins-baterijos-talpa-ir-kameru-gausa/spausdinti/

„Samsung“ pristatė dar vieną pigų telefoną: nustebins baterijos talpa ir kamerų gausa

Publikuota: 2021-09-01 17:52
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristatė gausybę įvairiausių telefonų – nuo aukščiausios klasės iki pigesnių ar labai pigių modelių. Šių metų birželį, kompanijos atstovai pademonstravo „Galaxy M32“ įrenginį, kuris prieš keletą dienų sulaukė atnaujinimo.

„Samsung Galaxy M32 5G“

Bendrovės atstovai prieš keletą dienų pristatė naująjį „Samsung Galaxy M32 5G“, kuris, kaip išduoda pavadinimas, pasiūlys 5G ryšio technologijos palaikymą, o taip pat ir „MediaTek Dimensity 720“ procesorių. Pranešama, kad pigiausias šio įrenginio modelis kainuos nuo 240 eurų.

Išmanusis telefonas pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška. Lyginant su „Galaxy M32“ modeliu, ši naujiena turi kiek prastesnį ekraną, mat jo pirmtakas turėjo Full HD+ raišką bei 90 Hz ekrano atsinaujinimo dažnį. „Samsung“ naujiena taip pat turi nedidelę vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Kaip jau minėjome, naujasis „Galaxy M32 5G“ veiks su „MediaTek“ procesoriumi, o pirkėjai turės keletą atminties opcijų. Pigiausias modelis turės 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, o už kiek didesnę sumą bus galima gauti variantą su 8 GB operatyviosios atminties. Verta paminėti ir tai, jog įrenginys palaikys atminties korteles iki 1 TB.

Telefono nugarėlėje – keturios kameros. „Samsung“ naujajame įrenginyje įmontavo 48 MP pagrindinę kamerą , o greta jos ir 8 MP plataus kampo, 5 MP makro bei 2 MP gylio sensorius. „Samsung Galaxy M32 5G“ veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 15W greituoju įkrovimu. Išmanusis taip pat turės šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų skaitytuvą, o pirkėjai galės rinktis tarp dviejų skirtingų spalvų – juodos arba mėlynos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!