Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/79557/kinai-bando-uzkariauti-telefonu-rinka-pristatytas-itin-pigus-modelis-su-milzinisku-ekranu/spausdinti/

Kinai bando užkariauti telefonų rinką: pristatytas itin pigus modelis su milžinišku ekranu

Publikuota: 2021-08-30 13:25
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Cubot“ tikrai nėra tarp populiariausių išmaniųjų telefonų gamintojų, tačiau bendrovė dažnai pademonstruoja produktus, kurie sulaukia nemažai dėmesio. Kiek anksčiau, buvo pristatytas „KingKong 7“ modelis, kurio vien pavadinimas kelia susidomėjimą. Dabar, bendrovė turi dar vieną naujovę, kuri nustebins didžiuliu ekranu bei itin žema kaina.

„Cubot Max 3“

Gamintojas neseniai pristatė naująjį „Cubot Max 3“ išmanųjį telefoną, kuris dabar parduodamas vos už 118,14 eurus. Nesunku pastebėti, jog šis modelis, atsižvelgiant į jo kainą, turi ganėtinai siaurus ekrano rėmelius, o nugarėlėje matomas ir didžiulis kamerų apskritimas. Pažiūrėkime ką „Cubot“ gali pasiūlyti už tokią žemą kainą.

Kaip nurodo išmaniojo telefono pavadinimas, didžiausias „Cubot Max 3“ akcentas yra didžiulis 6,95 colių įstrižainės ekranas su plačiu 20.5:9 vaizdo santykiu ir priekine kamera. Itin didelis ekranas ir siauri rėmeliai tikrai suteiks vartotojui visapusišką patirtį naudojantis šiuo telefonu.

Priekinėje telefono dalyje rasime ir nedidelį ekrano iškirpimą, kuriame įmontuota asmenukėms skirta kamera su 16 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Max 3“ modelio nugarėlėje – trys kameros, o pagrindinė jų aprūpinta 48 MP sensoriumi. Greta rasime 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą makro kamerą, o trečioji kamera – 0,3 MP raiškos.

Naujasis „Cubot“ produktas veikia su aštuonių branduolių procesoriumi bei turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 5000 mAh talpos bateriją, kurios turėtų pakakti daugiau nei dienai, jeigu nuspręsite įrenginį naudoti itin intensyviai. Kalbant apie ryšio galimybes, „Cubot Max 3“ pasiūlys „Wi -Fi“, „Bluetooth“, NFC, OTG ir GPS, GLONASS ir BEIDOU.

Verta paminėti ir tai, jog mažiau nei 120 eurų kainuojantis išmanusis telefonas jau turi įdiegtą „Android 11“ operacinės sistemos versiją. „Cubot Max 3“ taip pat palaiko ir atminties korteles, kurios leis praplėsti vidinę atmintinę iki 256 GB.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!