Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/79510/whatsapp-laukia-dar-vienas-atnaujinimas-zinutes-gales-isnykti-ir-po-keletos-menesiu/spausdinti/

„WhatsApp“ laukia dar vienas atnaujinimas: žinutės galės išnykti ir po keletos mėnesių

Publikuota: 2021-08-25 11:18
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„WhatsApp“ šiuo metu yra bene viena populiariausių momentinių pranešimų platformų rinkoje. Atsižvelgdama į didėjančią konkurenciją, bendrovė „Facebook“, kuri ir valdo šią aplikaciją, stengiasi nuolatos atnaujinti šią platformą bei pasiūlyti galimybes, kurių nori vartotojai.

„WhatsApp“ laukia dar vienas atnaujinimas: žinutės galės išnykti ir po keletos mėnesių

Dar praėjusių metų lapkritį „WhatsApp“ aplikacija pristatė dingstančius pranešimus, kurie automatiškai dingsta po 7 dienų. Prieš porą mėnesių šios platformos kūrėjai taip pat pradėjo dirbti ties vienkartinėmis žinutėmis, kurios, kaip rodo pavadinimas, automatiškai išnyks po to, kai jas peržiūrėsite.

Dabar paaiškėja daugiau informacijos apie tai, kad „WhatsApp“ taip pat pridės dar vieną pranešimo galiojimo pabaigos parinktį, kuri yra nurodoma kaip 90 dienų. Taigi, kai visos šios funkcijos bus perkeltos iš beta versijos, „WhatsApp“ vartotojams bus pateiktas meniu, panašus į tą, kurį galite pamatyti žemiau esančioje ekrano kopijoje. Čia bus galimybė pasirinkti, kad pokalbiai išnyktų po 24 valandų, 7 ar 90 dienų.

Šis funkcionalumas suteikia daug lankstumo, tačiau „90 dienų“ pasirinkimas tik dabar pateko į „WhatsApp Android“ beta versiją (pastebėta naujausioje versijoje, 2.21.9.6). „WhatsApp“ kartais saugo būsimas beta versijos funkcijas kelias savaites (ar net mėnesius), kol galiausiai išleidžia jas visiems savo vartotojams, todėl dar neaišku, kada turėtumėte tikėtis ir šio atnaujinimo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!