Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/79469/dienos-sviesa-isvydo-naujasis-redmi-10/spausdinti/

Dienos šviesą išvydo naujasis „Redmi 10“

Publikuota: 2021-08-23 07:16
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Dar tuomet kai „Redmi“ buvo tik prekinis ženklas, kuris priklauso Kinijos milžinei „Xiaomi“, geriausiai jis buvo žinomas dėl pigių ir kokybiškų telefonų. Pastaruosius metus „Redmi“ ne tik veikia kaip atskira kompanija, bet ir pristato pačių įvairių įrenginių – nuo pigių iki aukščiausios klasės. Nepaisant to, savo šaknų šios bendrovės vadovai nepamiršta.

Dienos šviesą išvydo naujasis „Redmi 10“

Trečiadienį Kinijoje buvo pademonstruotas naujasis „Redmi 10“ išmanusis, kurio kompanijos gerbėjai laukė jau kuris laikas. Pigiausias šios naujienos variantas kainuos maždaug 150 eurų ir lyginant su praėjusių metų variantu – sulaukė nemažai patobulinimų.

Visų pirma, naujasis „Redmi 10“ pasižymi 6,5 colių LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Tai pirmasis šios serijos produktas, kuris gavo aukštesnį nei įprasta ekrano atsinaujinimo dažnį. Verta paminėti ir tai, jog „Redmi“ šį įrenginį aprūpino „MediaTek Helio G88“ procesoriumi, kuris yra naujausias Taivano kompanijos produktas.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime keturias kameras. „Redmi“ šį modelį aprūpino 50 MP pagrindine kamera, o greta rasime ir 8 MP plataus kampo bei, kaip įprasta šiame segmente, du 2 MP raiškos objektyvus – vienas jų skirtas makro fotografijai, o kitas – portretams. Priekinėje „Redmi 10“ dalyje – 8 MP kamera asmenukėms, kuri įmontuota nedideliame apskritime, viršutinėje ekrano dalyje.

Niekam ne paslaptis, jog šios serijos produktai išsiskiria baterijų talpa ir šis naujasis modelis – ne išimtis. „Redmi 10“ aprūpintas 5000 mAh talpos baterija su 18 W greituoju įkrovimu. Negana to, šis įrenginys galės įkrauti ir kitus telefonus, o tokio tipo įkrovimo sparta sieks 9 W. Verta paminėti, jog „Redmi“ surado vietos ir ausinių lizdui, tačiau nusprendė atsisakyti atminties kortelių palaikymo.

„Redmi 10“ vartotojai galės rinktis iš trijų skirtingų spalvų – pilkos, baltos arba mėlynos. Gamintojas taip pat pasiūlės keletą atminties versijų. Už maždaug 150 eurų Jūs galėsite įsigyti modelį su 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Taip pat bus pasiūlyti ir dar du variantai – 4 GB arba 6 GB operatyviosios atminties su 128 GB vidine atmintine.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!