Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/79467/samsung-pristate-naujaji-galaxy-a52s-modeli-savo-pirmtaka-pralenks-galia/spausdinti/

„Samsung“ pristatė naująjį „Galaxy A52s“ modelį: savo pirmtaką pralenks galia

Publikuota: 2021-08-22 07:05
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ priversta sunerimti – jai ant kulnų jau lipa „Xiaomi“, o kai kuriuose regionuose kinai juos jau ir aplenkė. Reaguodami į tai – „Samsung“ vadovai, panašu, kad nusiteikė stiprinti vidutinės klasės įrenginių gretas ir pristato naują produktą.

„Samsung“ pristatė naująjį „Galaxy A52s“ modelį: savo pirmtaką pralenks galia

Dar kovo mėnesį bendrovės atstovai pademonstravo „Galaxy A52“ modelį, o dabar buvo pristatytas ir jo atnaujinimas. „Samsung“ atstovai oficialiai pristatė „Galaxy A52s“ išmanųjį telefoną, kuris netrukus turėtų pasiekti ir mūsų šalies parduotuves.

Naujasis „Samsung“ telefonas naudoja tokį patį ekraną kaip ir jo pirmtakas – čia mes rasime 6,5 colių įstrižainės Super AMOLED ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Nedidelėje ekrano skylutėje įmontuota 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių. Verta paminėti ir tai, jog po ekranu įmontuotas pirštų atspaudų jutiklis.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriumi bei turės „Adreno 642L“ vaizdo plokštę. Tai iš esmės yra vienas didžiausių pasikeitimų, lyginant su kovo mėnesį pristatytu modeliu. Priminsime, kad „Galaxy A52“ turėjo „Snapdragon 750G“ lustą. „Samsung Galaxy A52s“ taip pat turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Tiesa, didesnė vidinė talpykla bus prieinama tik su 8 GB modeliu.

„Samsung“ pristatytas telefonas nugarėlėje turės keturias kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Galaxy A52s“ modelis taip pat turi 12 MP plataus kampo, o taip pat ir 5 MP makro bei tokios pat raiškos gylio sensorių, kuris skirtas portretams. Verta paminėti ir tai, jog išmanusis turi 4500 mAh talpos bateriją su 25 W greituoju įkrovimu, taip pat aprūpintas IP67 sertifikatu, kas rodo jo atsparumą dulkėms ir vandeniui.

Naujasis „Samsung Galaxy A52s“ prekyboje turėtų pasirodyti rugsėjo mėnesį, o jo kaina sieks maždaug 449 eurus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!