Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/79411/honor-turi-naujiena-pigiu-telefonu-gerbejams-pademonstruotas-250-kainuojantis-modelis/spausdinti/

„Honor“ turi naujieną pigių telefonų gerbėjams: pademonstruotas 250€ kainuojantis modelis

Publikuota: 2021-08-18 07:12
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Šios savaitės viduryje, Kinijos kompanija „Honor“ pristatė savo „Magic3“ serijos išmaniųjų telefonų liniją, tačiau tai nebuvo vienintelė bendrovės naujiena. Kinijoje vykusio pristatymo metu pademonstruotas ir dar vienas, gerokai pigesnis, išmanusis.

„Honor“ turi naujieną pigių telefonų gerbėjams: pademonstruotas 250€ kainuojantis modelis

Naujai pristatytas „Honor X20 5G“ atkeliaus kartu su „MediaTek Dimensity 900“ lustų rinkiniu, „Android 11“ pagrindu veikiančia „Magic UI 4.2“ ir trimis atminties versijomis – 6 GB/128 GB, 8 GB/128 GB ir 8 GB/256 GB. Verta pastebėti, kad šis telefonas taip pat palaiko virtualios RAM atminties išplėtimą, kuris padidins RAM atmintį net 2 GB, pasitelkiant telefono vidinę atmintinę.

„X20 5G“ taip pat rasime 6,67 colių įstrižainės ekraną su FullHD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu, kurio viršutiniame kairiajame kampe yra vieta 16 MP raiškos priekinei kamerai. Telefono galinėje dalyje rasime apskritimo formos „salelę“, kurioje yra sultepintos net trys kameros – 64 MP raiškos pagrindinis objektyvas, 2 MP raiškos makro objektyvas ir 2MP gylio jutiklis. Išmanusis telefonas turi EIS ir palaiko dvipusį įrašymą, kuris leidžia vienu metu įrašyti vaizdo įrašus su priekine ir galine kameromis.

Išmanųjį įrenginį energija aprūpins 4300 mAh talpos baterija, kuri, anot „Honor“, per 15 minučių turi galimybę pasikrauti net iki 50%. Šiam rezultatui pasiekti yra naudojamas 66W įkrovimas. Kalbant apie kitas „Honor X20 5G“ funkcijas – 3,5 mm ausinių lizdas, USB-C pakrovimo jungtis, šone įmontuotas pirštų atspaudų skaitytuvas ir 5G ryšio palaikymas.

Vartotojai trokštantis naujojo „Honor X20 5G“ galės rinktis iš trijų spalvų derinių, o Kinijoje šį įrenginį jau galima įsigyti oficialioje bendrovės svetainėje, o pigiausias modelis kainuoja nuo 250 eurų. Informacijos apie šio išmaniojo telefono pasirodymą kituose regionuose – kol kas nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!