Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/79155/net-10-milijardu-atsisiuntimu-kas-tapo-populiariausia-programele-android-telefonams/spausdinti/

Net 10 milijardų atsisiuntimų: kas tapo populiariausia programėle „Android“ telefonams?

Publikuota: 2021-07-29 07:18
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Youtube“ platforma yra neatsiejama daugelio mūsų gyvenimo dalis. Didžiausia vaizdo įrašų svetainė savo asortimente turi gausybę dainų klipų, įvairiausių laidų ar net filmų, kuriuos galima peržiūrėti. Dabar paaiškėjo ir dar viena įdomi detalė, kalbant apie šios aplikacijos „Android“ aplinkoje.

Net 10 milijardų atsisiuntimų: kas tapo populiariausia programėle „Android“ telefonams?

Naujausia informacija atskleidžia, jog „YouTube“ jau sulaukė daugiau nei 10 mlrd. atsisiuntimų, skaičiuojant nuo dienos, kuomet ji išvydo dienos šviesą. Tai lėmė, kad „Google“ valdoma platforma tapo pačia populiariausia aplikacija pasaulyje, o jų atsisiuntimų skaičius viršija žmonių skaičių pasaulyje. Žinoma, 10 mlrd. atsisiuntimų nereiškia, kad būtent tiek asmenų atsisiuntė šią programėlę.

Svarbu suprasti, jog vienas atsisiuntimas skaičiuojamas pagal įrenginius, kuriuose buvo atliktas šis veiksmas. Tarkim, Jūs nusipirkote naują išmanųjį telefoną ir atsisiuntėte „YouTube“, o tai reiškia, kad bendras atsiuntimų skaičius padaugėjo vienetu. Jeigu namuose turite daugiau įrenginių, kuriuose įdiegta ši platforma, automatiškai atsiuntimų kiekis gali siekti ir du, tris, keturis ar dar daugiau, nors visus juos atliko tas pats asmuo.

Toks „YouTube“ populiarumas iš esmės neturėtų stebinti. Pasaulyje yra daugiau nei 3 mlrd. „Android“ įrenginių, o daugelis jų, ypatingai tie, kurie parduodami už Kinijos ribų, pirkėjus pasiekia su jau įdiegta vaizdo peržiūrų programėle. Tiesa, žvelgiant į aktyvių įdiegimų skaičių – „Youtube“ yra antra pasaulyje ir nusileidžia tik „Google Play Services“, kuri veikia kiekviename „Android“ įrenginyje, kaip foninė aplikacija.

Kaip bebūtų, „YouTube“ nuo šiol yra didžiausia programėlė pasaulyje, o jos pasiekti rezultatai – stulbinantys.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!