Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/79093/twitter-revoliucija-irasus-galesite-pasiusti-i-pragara-arba-dangu/spausdinti/

„Twitter“ revoliucija: įrašus galėsite pasiųsti į pragarą arba dangų

Publikuota: 2021-07-26 09:40
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ina Jonaitienė
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Socialinis tinklas „Twitter“ jau netrukus turėtų išbandyti naujovę, kuri leistų ne tik teigiamai vertinti komentarus, bet ir neigiamai. Platformą netrukus pasieksianti naujiena daugeliui primins tai, ką galima rasti „Reddit“ portale.

„Twitter“ revoliucija: įrašus galėsite pasiųsti į pragarą arba dangų

„Kai kurie iš Jūsų, naudojantys operacinę sistemą „iOS“, galės pamatyti skirtingas komentarų vertinimo galimybes. Mes tai išbandome, kad tai padėtų mums suprasti, kokie atsakymai Jums atrodo svarbūs, taip galėsime ieškoti būdų, kaip šias funkcijas paversti efektyvesnėmis ir geresnėmis“, – teigiama „Twitter“ atstovų pranešime.

Priminsime, kad šiuo metu tai yra tik testavimas ir bandymas, todėl paspaudus „patinka“ ar „nepatinka“ mygtuką didelių pokyčių neįvyks. „Reddit“ tokią funkciją siūlo jau ne vienerius metus, o tai padeda platformoje rūšiuoti vartotojus pranešimus. Tačiau „Twitter“ sako, kad teigiami ir neigiami balsai testavime veikia skirtingai. Teigiama, kad neigiami įvertinimai nėra tik mygtukas „dislike“ ir šiuo metu tai nėra vieša opcija, o matoma tik kai kuriems vartotojams. O Jūsų teigiami įvertinimai apie atlieka tokią pačią funkciją kaip ir iki šiol bei yra matomi viešai.

„Twitter“ naująją galimybę išbando mažoje „iOS“ vartotojų grupėje. Tie vartotojai taip pat gali matyti skirtingus stilius, tarkime, rodykles aukštyn ir žemyn, širdelės piktogramą ir rodyklę žemyn, arba piktogramas „aukštyn ir žemyn“.

Socialinio tinklo atstovai nenurodė, ar planuoja balsavimą paversti oficialia funkcija, ir ar tai paveiks Jūsų skelbiamus įrašus. Tiesa, tai ne pirmas kartas kuomet „Twitter“ išbando panašias naujoves. Kiek anksčiau, platformoje buvo išbandyti ir panašūs į „Facebook“ jaustukai, tačiau ši funkcija taip ir netapo vieša. Platformos produktų vadovas Kayvonas Beykpouras taip pat yra minėjęs, kad bendrovė pernai ketino dirbti su „dislike“ funkcija, teigdama, kad ši galimybė yra tarp „Twitter“ prioritetų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!