Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/79084/oneplus-pristate-visiems-prieinama-nord-2-telefona/spausdinti/

„OnePlus“ pristatė visiems prieinamą „Nord 2“ telefoną

Publikuota: 2021-07-25 11:20
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Internete jau kuris laikas netilo kalbos apie „OnePlus“ planus pristatyti naują išmanųjį telefoną. Įvairiausi gandai apie „OnePlus Nord 2“ sklandė jau keli mėnesiai, o dabar šis įrenginys buvo pristatytas ir oficialiai.

„OnePlus“ pristatė visiems prieinamą „Nord 2“ telefoną

Naujasis „OnePlus Nord 2“ pasižymi 6,43 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Kairiajame ekrano kampe rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota asmenukėms skirta kamera, o ji aprūpinta 32 MP raiškos vaizdo jutikliu. Verta paminėti, jog gamintojas ekraną apsaugojo „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu.

„OnePlus“ dažniausiai savo telefonuose naudoja „Qualcomm“ procesorių, tačiau naujasis „Nord 2“ veiks ne su šios JAV bendrovės sukurti lustu. Išmaniajame rasime „Mediatek Dimensity 1200“ mikroschemų rinkinį, o pirkėjai galės rinktis iš kelių skirtingų atminties konfigūracijų. „OnePlus“ pasiūlys 6 GB, 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Šio modelio veikimą palaikys 4500 mAh talpos baterija su 65W greituoju įkrovimu. Skelbiama, kad pilnas įkrovimas truks vos 30 minučių.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – triguba kamera, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Verta paminėti ir tai, jog analogiškas sensorius naudojamas ir „OnePlus 9 Pro“ flagmane. Greta šios kameros, „Nord 2“ turi ir 8 MP plataus kampo bei 2 MP monochrominį sensorių. Pranešama, kad pirkėjai naująjį „OnePlus“ produktą galės įsigyti mėlynos, žalios arba pilkos spalvos. Tiesa, žalias modelis bus skirtas tik Indijos rinkai.

„OnePlus Nord 2“ pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 11“ operacinės sistemos versija, o taip pat ir „Oxygen OS 11.3“ vartotojo sąsaja. Gamintojas žada ir tai, jog šis išmanusis telefonas gaus du didžiuosius „Android“ atnaujinimus, o saugumo papildiniai pirkėjus pasieks tris metus. Pigiausias „Nord 2“ modelis bus parduodamas už 399 eurus, o prekybas telefonu prasidės jau liepos 28 dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!