Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/78504/netiketas-nokia-pristatymas-pademonstruotas-vos-75-vertes-telefonas/spausdinti/

Netikėtas „Nokia“ pristatymas: pademonstruotas vos 75€ vertės telefonas

Publikuota: 2021-06-12 13:39
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų gamintojas „Nokia“ yra vienas sunkiausiai nuspėjamų rinkoje, o tai tik dar kartą pasitvirtino. Bendrovės flagmano mes jau laukiame nuo praėjusių metų pradžios, o jo išleidimo data išlieka nežinoma iki šiol. Tačiau suomių kompanija turi kiek kitokių naujienų ir antradienį, visiškai netikėtai, pristatė naują „Nokia C01 Plus“ įrenginį, kuris turėtų patikti tiems, kurie nori įsigyti itin pigų telefoną.

Netikėtas „Nokia“ pristatymas: pademonstruotas vos 75€ vertės telefonas

Naujasis „Nokia“ produktas yra priskirtas „Android Go“ serijai, o tai reiškia, jog šiame modelyje veiks kiek paprastesnė „Google“ sukurtos operacinės sistemos versija, kuriai nereikalinga galinga geležis. Tai neturėtų būti staigmena, nes „C01 Plus“ modelis kainuos vos 75 eurus.

Pranešama, kad ši „Nokia“ naujiena pasižymės 5,45 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška bei 18:9 ekrano kraštinių santykiu. Nesunku pastebėti, jog išmanusis telefonas turi ganėtinai didelius rėmelius visose ekrano briaunose. Viršutinėje dalyje rasime asmenukių kamerą, o apatinėje – gamintojo logotipą.

„Nokia C01 Plus“ veiks su „Unisoc SC9863A“ procesoriumi bei turės 1 GB operatyviosios (RAM) bei 16 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele. Nesunku nuspėti ir tai, jog tokiame pigiame telefone nerasime pirštų antspaudų jutiklio. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 3000 mAh talpos baterija, o vienoje iš įrenginio briaunų rasime ir ausinių lizdą.

Išmaniojo telefono nugarėlėje gamintojas įmontavo kamerą, kuri aprūpinta 5 MP raiškos vaizdo jutikliu, o analogiškos raiškos kamera skirta ir asmenukėms. Kaip jau minėjome, „Nokia C01 Plus“ veiks su „Android 11 Go Edition“ operacinės sistemos versija, o šis įrenginys kainuos maždaug 75 eurus. Pirkėjai taip pat galės pasirinkti iš dviejų skirtingų spalvų – mėlynos arba violetinės.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!