Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/78499/norite-jaustis-saugus-naudodamiesi-telefonu-pristatytas-itin-saugus-irenginys/spausdinti/

Norite jaustis saugūs naudodamiesi telefonu? Pristatytas itin saugus įrenginys

Publikuota: 2021-06-11 12:29
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Rūpinatės savo saugumu, kuomet naudojatės išmaniuoju telefonu? Tuomet Jums turėtų patikti saugumo kompanijos „Sirin Labs“ pristatytas išmanusis, kuris bus žinomas kaip „Sirin V3“. Nors ši bendrovė ir nesukūrė visiškai unikalaus įrenginio, o tiesiog perdarė „Samsung Galaxy S21“ flagmaną, tačiau saugumo patobulinimai – aukščiausios klasės.

Norite jaustis saugūs naudodamiesi telefonu? Pristatytas itin saugus įrenginys

Naujai pristatytas „Sirin V3“ pasižymi identiškomis specifikacijomis kaip ir „Galaxy S21“ modelis, kuris Lietuvoje kainuoja maždaug 675 eurus, tačiau saugumo įmonės pakoreguoto varianto kaina siekia net 2180 eurų. Kainai atrodo išties įspūdingai, tačiau ką papildomo už tai gauna vartotojai?

Nesunku nuspėti, jog „Sirin Labs“ ypatingą dėmesį skyrė šio išmaniojo telefono saugumui. Visų pirma, naujasis „Sirin V3“ turi dvi vartotojo aplinkas – viena asmeninė, o kita konfidenciali. Skelbiama, jog naudotojai galės įsidiegti programėles iš „Google Play Store“ parduotuvės naudodamiesi asmenine aplinka, tačiau net ir čia yra taikoma papildoma apsauga nuo virusų ir kitų kenkėjų. Verta paminėti ir tai, jog šio įrenginio savininkai turės galimybę blokuoti aplikacijų priėjimą prie tam tikrų funkcijų, tokių kaip klaviatūros keitimas, gamyklinių nustatymų atkūrimas ar pan.

Jeigu asmeninio režimo pakeitimai Jums nepalieka įspūdžio, tuomet atėjo laikas sužinoti kuo ypatingas konfidencialus režimas. Visų pirma, jis galės pasiūlyti koduotus skambučius, kuriuos susekti – praktiškai neįmanoma. Naudojant pastarąją aplinką, Jūsų skambučiai atliekami per specialią aplikaciją, kuri jau yra įdiegta telefone. Verta paminėti ir tai, jog naudojantis konfidencialiu režimu, vartotojai negalės įsidiegti programėlių iš „Play Store“ ar bet kokios kitos aplinkos. Įdomu ir tai, kad šioje aplinkoje neveikia ir balsų įrašymo galimybė bei keletas kitų funkcijų, kurios gali sumažinti saugumo lygį telefone.

Akivaizdu, kad šis išmanusis telefonas tikrai nėra skirtas plačiajai auditorijai, o tai puikiai iliustruoja ir įspūdinga „Sirin V3“ kaina. Kaip bebūtų, jeigu rūpinatės savo saugumu ir norite tam skirti ypatingą dėmesį – tai dėmesio verta opcija. Ir tai nėra pirmasis „Sirin Labs“ išmanusis telefonas. Pirmasis bendrovės produktas buvo pristatytas dar 2018 metais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!