Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/78449/walmart-kuria-itin-pigu-android-tv-priedeli/spausdinti/

„Walmart“ kuria itin pigų „Android TV“ priedėlį

Publikuota: 2021-06-08 21:13
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Didžiausias JAV mažmeninės prekybos tinklas „Walmart“ yra viena iš parduotuvių, turinčių savo pačios technologijų prekės ženklus. Tokie sprendimai siūlo vartotojams gerą kainą ir puikų funkcionalumą, tad minėtas prekybos milžinas su biudžetiniu prekės ženklu „Onn“ tiesiogiai konkuruoja su rinkoje įsitvirtinusiais lyderiais, kaip „Roku“, „Google“ ir net „Apple“. Iki šiol „Onn“ vardas puikavosi ant kabelių, „Android“ planšečių ir įvairių technologinių aksesuarų, tačiau dabar ruošiamasi į rinką įvesti naują biudžetinį produktą. Miniatiūrinis „Android TV“ priedėlis sudrebins rinką savo prieinamumu.

„Walmart“ kuria itin pigų „Android TV“ priedėlį

„Walmart“ didžiausias pranašumas nuo pat atidarymo buvo žemos kainos politika, tad ir TV adapteris nebus taisyklės išimtimi – USB atmintinės dydžio „Android TV“ priedėlis kainuos vos $24,88. Tokios kainos dėka jis taps vienu pigiausių tokio tipo prietaisų – palyginimui, „Chromecast“ priedėlis su „Google TV“ arba „TiVo Stream 4K“ abu kainuoja po $50, o „Xiaomi Mi TV Stick“ JAV rinkoje kainuoja $40. Už „Android TV“ ekosistemos ribų tėra „Roku Express“, kainuojantis $25, tad „Walmart“ rengiasi siūlyti „Android“ televizijos įrenginį už beveik perpus mažesnę kainą, nei ta pačia operacine sistema aprūpinti konkurentai.

Nors visi naujojo produkto duomenys dar nėra viešinami, „Walmart“ suteikia šiek tiek informacijos – „Onn“ televizijos adapteris palaikys iki 1080p (Full HD) rezoliuciją, „Dolby Audio“ garso perdavimo standartą, turės 1GB operatyvinės atminties ir dviejų juostų Wi-Fi (2,4GHz ir 5GHz), o energija jam bus suteikiama microUSB tipo jungtimi. Pultelyje bus dedikuotas „Google Assistant“ mygtukas bei mikrofonas balso komandoms, taip pat mygtukai „Netflix“, „YouTube“, „Disney+“ ir „HBO Max“ aplikacijoms.

Verta paminėti, kad „Netflix“ automatiškai blokuoja programos veikimą nesertifikuotuose prietaisuose – dedikuoto mygtuko buvimas išduoda, kad „Onn“ priedėlis bus sertifikuotas srautinio perdavimo milžinės. Vienintelis dalykas, kurio kol kas pasigendame – augančio populiarumo aplikacija „Amazon Prime“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!