Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/78314/kinai-nusitaike-i-samsung-pozicijas-rinkoje-dauges-isskirtiniu-telefonu-is-kinijos/spausdinti/

Kinai nusitaikė į „Samsung“ pozicijas: rinkoje daugės išskirtinių telefonų iš Kinijos

Publikuota: 2021-05-31 17:25
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Ar atsimenate tą metą, kai buvo pristatyti pirmi sulenkiami telefonai? Tai buvo visiška įrenginių revoliucija. Kiekvienas technologijų mėgėjas savo kišenėje būtinai turėjo turėti besilankstantį prietaisą. Ir jeigu rinkoje prieš keletą metu buvo galima rinktis vos iš keletos opcijų, tai šiai dienai turime jau ne vieną opciją. Neabejotinas šios rinkos lyderis – Pietų Korėjos milžinė „Samsung“.

Kinai nusitaikė į „Samsung“ pozicijas: rinkoje daugės išskirtinių telefonų iš Kinijos

Ir nors „Samsung“ jau yra pristačiusi ne vieną dėmesio vertą produktą su sulenkiamu ekranu, tačiau didžiausia jų problema – aukšta kaina. Tai yra tikriausiai didžiausia problema, siekiant populiarinti sulenkiamus įrenginius, kurią dar šiemet gali išspręsti būrys Kinijos gamintojų – tai „Xiaomi“, „Oppo“ ir „Vivo“. Ir tai greičiausiai įvyks dar šiemet.

Kaip skelbia „DigiTimes“, pastarosios bendrovės ketina pristatyti naujus sulenkiamus išmaniuosius telefonus, kurių pagrindinis privalumas, lyginant su „Samsung“ produktais, turėtų būti gerokai prieinamesnė kaina. Tikėtina, kad vien „Xiaomi“ antroje šių metų pusėje glai išleisti telefoną, kuris bus pigesnis nei „Mi Mix Fold“, kurio kaina Kinijoje siekia maždaug 1300 eurų.

Ir jeigu „Xiaomi“ jau turi sulenkiamą išmanųjį savo asortimente, tai „Vivo“ ir „Oppo“ dar nėra pristatę nieko panašaus. Šiai dienai informacijos apie būsimus produktus nėra ir jie yra laikomi visiškoje paslaptyje. Vienintelė žinoma informacija yra tai, jog abi bendrovės savo naujienas turėtų pademonstruoti trečiojo šių metų ketvirčio metu.

Žinoma, reikėtų nepamiršti, kad vietoje nestovi ir „Samsung“. Liepos mėnesį kompanijos atstovai turėtų pademonstruoti naujuosius „Galaxy Z Fold 3“ ir „Galaxy Z Flip 3“ išmaniuosius telefonus. Deja, tačiau tikėtis, jog šie du modeliai pasižymės žema kaina – labai naivu. Tai iš esmės patvirtina ir gandai, kurie sklando aplink „Fold 3“ modelį. Teigiama, kad pastarasis gali tapti pirmuoju Pietų Korėjos milžinės telefonu, kuris turi po ekranu įmontuotą asmenukių kamerą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!